Bli en revisor och få en konkurrensfördel i affärer

Master of Business Administration och Master of Professional Accounting dubbel grad ger dig möjlighet att få den kunskap och färdigheter som krävs för professionell redovisning, samtidigt som man utvecklar en förståelse för det bredare ledarskapet, bättre förbereder dig för ledande roller.

Du kommer att få en separat testamur (officiellt certifikat) för varje examen och kommer att kunna slutföra dubbla graden på kortare tid än om du valde att studera de två graderna separat.

Professionell ackreditering

Programmet uppfyller utbildningskraven för både CPA Australia och Chartered Accountants Australien och Nya Zeeland (CAANZ). Detta ger associerat medlemskap i CPA Australien, behörighet att studera CPA-professionella tentor och behörighet att studera CAANZ-professionella tentor.

Om du redan är examen vid redovisningen från ett utomeuropeiskt universitet rekommenderar vi att du erhåller en kvalifikationsbedömning från CPA Australia innan du ansöker om det. Det är möjligt att du kanske bara måste fylla i färre kurser för att uppnå associerat medlemskap. Dessa kan studeras genom ett Graduate Certificate in Business. Om du är en utländsk kandidat som söker medlemskap i ditt hemlandskontor, erbjuds hela medlemmarna av CPA Australia och / eller CAANZ vanligtvis ömsesidigt medlemskap. Det här är en snabb spårning för att bli kvalificerad revisor i ditt hemland.

Lyckad avslutning av Master of Professional Accounting program kan kvalificera studenter för undantag från grundnivå (9 avhandlingar) av Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) tentor. För ytterligare information hänvisas till ACCAs webbplats.

Karriärutfall

Som kandidatexamen i Master of Professional Accounting kan dina karriärmöjligheter inkludera revisor, revisor, revisor, företagsekreterare, finansadministratör, investeringsrådgivare, rättsmedicinsk revisor, i regeringen (i avdelningen för beskattning, revisionsverk, statsskatt och kommunala myndigheter) eller i finansiella institut inklusive banker och byggföretag.

Med MBA kommer du att vara kvalificerad för en rad positioner i offentliga eller privata sektioner både nationellt och över hela världen. Din expertis kan ge dig ett jobb i några av de snabbaste och mest intressanta karriärerna i näringslivet.

Ingångskrav

  • En kandidatexamen i en företagsrelaterad examen med en GPA på minst 4,0
  • plus
  • Minst 2 års heltid relevant yrkeserfarenhet

Stöd för bevisupptagning

Akademiska kvalifikationer bevisas av certifierade kopior av färdiga kvalifikationer.

Bevis på arbetserfarenhet bevisas genom:

  • Curriculum vitae eller professionell LinkedIn profil som ger bevis på arbetslivserfarenhet, inklusive:
  • Organisations namn
  • Positionstitel
  • Starta och avsluta anställningsdatum för varje position
  • Typ av anställning (heltid, deltid eller ledig)
  • Viktiga uppgifter, ansvar och prestationer.
  • Namn, positionstitlar och kontaktuppgifter för domare (arbetsgivare eller handledare) som kommer att kunna verifiera arten av ditt arbete under en period av 2 år. Domare kan kontaktas av USQ och bör kunna lämna uppgifter om ansvar inklusive, men inte begränsat till, hantering av personer eller kundkonton, ledningsansvar för några större projekt och / eller finansiella delegationsansvar.

Engelska språkkrav

Alla studenter är skyldiga att uppfylla tillämpliga engelskspråkiga krav. Detta program kräver minst IELTS 6,5 eller motsvarande.

Om du inte uppfyller kraven i engelska kan du ansöka om att studera ett universitetskunskapligt engelskspråkigt program.

Alternativa Pathways

Pathway är också tillgängliga om du inte uppfyller de engelska anmälningskrav som nämns ovan.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från University of Southern Queensland (USQ) »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
30 månader
Deltid
Heltid
Pris
23,760 AUD
På campusavgift. Extern / Online avgift: 21520 AUD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum