Läs den officiella beskrivningen

På bara två år kan du ta examen med två magisterexamen. Få en internationellt erkänd MBA, samt en magisterexamen i internationell handelsrätt.


Om kursen

Vår MBA Full Time Intensive ger dig enastående förberedelse för att få det jobb du vill ha. Dessutom kommer Master of International Commercial Law att ge dig ovärderlig kunskap inom detta område. Kursen innehåller ett personligt ledarskapsutvecklingsprogram som utvecklats av världsledande ledarskapsfakultet och en-mot-en-mentor från en ledande branschfigur. Du kommer också att få karriärcoaching och workshops och jobba på ett strategiskt analys- och konsultprojekt för en av våra partnerorganisationer. Befälhavaren på internationell handelsrätt ger en solid grund i juridiska områden inom handel, försäljning, sjöfart och finans. Du kommer då att specialisera dig inom områden som WTO-lagstiftning, kommersiell skiljeförfarande, jämförande lag och australiensiska finansiella transaktioner lag och lagstiftning.


Faciliteter och utrustning

Den toppmoderna Business School-byggnaden omfattar föreläsningssalar, studieutrymmen och utbrottsområden för grupparbete och individuell studie. Studenterna har också tillgång till det gemensamma lärarområdet och Business School Café. Förskoleelever har tillgång till ett studieutbildningsrum, medan MBA-studenter har ytterligare tillgång till MBA-vingen.


Förkunskapskrav

Engelska kompetens

Engelska är undervisningsspråk och bedömning vid UWA och du måste uppfylla universitetets engelska krav på engelska för att vara berättigad till en plats.


stipendier

Stipendier är tillgängliga för studenter från ett varierat utbud av bakgrunder, inklusive akademisk prestation, ekonomiskt behov, pedagogisk nackdel, ledarskap och samhällstjänst, konstnärliga eller idrottsliga prestationer och från ett landsbygd eller avlägset område.


Pathways

MBA-kandidater är mycket eftertraktade av branschen och utvecklas till en rad ledande befattningar inom områden som affärsutveckling, strategi, marknadsföring och företagsfinansiering. Dessa roller faller inom ett brett spektrum av offentliga, privata och ideella sektorer, inklusive myndigheter, resurser, konsulttjänster och finansiella tjänster.


snabba detaljer

Status

 • Finns 2017

platser

 • Perth

Närvaro

 • Heltid

Leverans

 • På Campus

Startdatum

 • januari

Veckovis kontakttid

 • Varierar under termin, förväntas studenterna studera heltid under det första året

studienivå

 • Doktorand

Kurskod

 • 43540

CRICOS-kod

 • 088011C, 088011C

Heltid / deltid

 • 2 år

Kursens kurs finns i

 • Master of Business Administration och Master of International Commercial Law
Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från University of Western Australia Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
122,500 AUD
Total kursavgift - 2018 $ 122 500,00
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag