Översikt

En MBA är inte bara en kvalifikation, det är så som du tror. Så tänk som en MBA-student. Välja MBA som utrustar dig med en verktygslösning, som du anpassar och tillämpar på din utökade arbetsplacering, och gör dig redo för en framgångsrik karriär.

Du vet vad du vill ha från din examen: att vara förberedd för den verkliga världen, att få en konkurrensfördel och att sticka ut från mängden. På ARU vill vi också detta.

Att studera på vår internationella handelsskola innebär att vi interagerar med andra yrkesverksamma från hela världen. Du kommer att bli utsatt för olika kulturer och affärsmetoder samtidigt som du utvecklar din kommunikation, ledarskap, kritiskt tänkande och beslutsfattande färdigheter. Parat med aktivt lärande, kommer denna miljö att förbereda dig för din arbetsplats. Branschplaceringen kommer att komplettera din kunskap, låta dig uttrycka dina nyförvärvade färdigheter och öka ditt självförtroende. I slutet av din MBA-resa kommer du att ha nödvändig kunskap, verktyg och erfarenhet för att starta din oöverträffade karriär på chefsnivå.

Att välja Cambridge som din MBA-destination ger dig en unik miljö att växa. Omgiven av tekniker och bioteknikföretag kommer du att inspireras av entreprenörs kreativitet och ständig tillväxt. Cambridge är känd globalt som "Silicon Fen", en stad av innovation, framsteg och en blomstrande ekonomi. Business School utnyttjar den här enstaka miljön genom att bygga starka kontakter med företag, vilket gynnar dig som MBA-student och ger dig insikt att välja rätt organisation för din arbetsplats.

Vårt partnerskap med Chartered Management Institute (CMI) innebär att våra MBA-studenter ökar sin avancerade managementträning med en nivå 7 CMI-ackreditering. Denna kvalifikation möjliggör en snabbare karriärutveckling och hjälper våra studenter att sticka ut på arbetsmarknaden.

Observera inmatning till MBA med placering kräver minst två års relevant arbetslivserfarenhet och en lyckad intervju.

Karriärer

Vår MBA med placeringskurs kommer att utrusta dig med ledarskap och entreprenörskap förmåga att lyckas inom ett brett spektrum av affärsområden, samt praktiska erfarenheter, förvärvade genom din praktik, för att komplettera din kvalifikation. När du examinerar är du säker på att du går in i den internationella affärsmarknaden och söker en ledande roll i ett företag eller tar de första stegen mot självständigt arbete.

moduler

Kärnmoduler

 • Marknadsundersökning
 • Hantera folk
 • Supply Chain Strategy och Operations
 • Forskningsmetoder för företag och ledning
 • Finans för beslutsfattande
 • Strategisk ledning
 • Projektledning
 • Ledarskap och förändring
 • Postgraduate Work Placement - MBA
 • Valfria moduler
 • Marknadsplanering
 • Entreprenörskap och innovation
 • Human Resource Management i den globala kontexten
 • Digital marknadsföringskommunikation
 • Hållbara Supply Chain

bedömning

Vi lägger stor vikt vid praktiska och professionella färdigheter. Du kommer att bedömas på arbetsbaserade uppdrag, forskningsprojekt, syndikatarbete och grupppresentationer.

Detta är ett 20-månadersprogram om du börjar i september, 24 månader om du börjar i januari.

Observera att moduler kan komma att ändras och tillgänglighet.

Där ska du studera

Din fakultet

Du har ett mycket aktivt sinne och ser möjligheter överallt. Nu behöver du teori och livsföränderliga färdigheter för att skärpa ditt förhållningssätt till ledningen. Vid Företagsekonomiska fakulteten

Ingångskrav

Huvudsaklig

En första grad på 2: 2 eller högre plus relevant erfarenhet.

Om engelska inte är ditt första språk förväntas du visa en certifierad nivå på minst IELTS 6.5 (akademisk nivå) eller motsvarande engelska språkkunskaper, vilket erkänns av Anglia Ruskin University .

Våra publicerade anmälningskrav är endast en guide och vårt beslut baserar sig på din övergripande lämplighet för kursen och om du uppfyller minimikrav på inresa. Andra likvärdiga kvalifikationer kan accepteras för tillträde till kursen, var vänlig maila answers@anglia.ac.uk för mer information.

Internationella studenter

Vi välkomnar ansökningar från internationella och EU-studenter och accepterar en rad internationella kvalifikationer.

Engelska språkkrav

Om engelska inte är ditt första språk, måste du se till att du uppfyller våra engelska krav på grundutbildningskurser.

Förbättra dina engelska färdigheter

Om du inte uppfyller våra engelskspråkiga krav erbjuder vi en rad kurser som kan hjälpa dig att nå den nivå som krävs för att komma in på en examen.

Vi tillhandahåller även vårt eget engelska språkfärdighetstest (ELPT) i Storbritannien och utomlands. För att ta reda på om vi planerar att hålla en ELPT i ditt land, kontakta oss.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad March 29, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Jan 2020
Duration
20 - 24 månader
Heltid
Pris
1,250 GBP
Placeringsår (Storbritannien, EU, internationella studenter) --- Storbritannien
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan