Studieprofil MBA General Management

Med MBA på heltid kan du specifikt utöka din kunskap om affärsadministration och ledning och skapa de ideala förutsättningarna för en ledande position inom företaget .

teori

Kvalifikation i internationellt sammanhang

MBA-programmet erbjuder en omfattande översikt över alla förvaltningsområden med kombinationen av företagsadministration och funktionell kunskap inom områden som marknadsföring, ekonomi eller entreprenörskap.

Det engelskspråkiga programmet motiverar studenter att spendera sina kunskaper och färdigheter i internationellt sammanhang genom en veckas vistelse utomlands i Spanien.

Du avslutar dina studier med en praktikinriktad masteruppsats.

Individuellt stöd

Den studiebegärande coachingen i MBA General Management fastställer en direkt praktisk relevans för studenternas nuvarande professionella och personliga miljö och inkluderar dessutom karriärrådgivning . Med hjälp av en professionell tränare bestämmer eleverna deras personlighetsstruktur och utvecklingsmål och optimerar därmed deras ledarskapsförmåga.

Kompetenser inom områdena kommunikationsbeteende, samarbete och teambeteende, konfliktbeteende samt ledarskap och ledarstil gör perfekt den ledsagande coachningen och möjliggör personlig och professionell omstrukturering och vidareutveckling.

Ansökningsförfarande på ISM

För antagandet av studien är

 • ett första framgångsrikt slutförande av minst sex terminsstudier vid ett universitet eller universitet
 • College eller
 • ett utländskt universitet med samma rang

att bevisa också

 • minst två till tre års arbetslivserfarenhet och
 • adekvat engelskspråkighet (TOEFL).

Vi accepterar gärna din registrering fortlöpande och tar hänsyn till det för det kommande året, så länge det finns gratis platser att studera på.

Dokument som ska lämnas in

Vi behöver följande dokument från dig:

 • CV och två passfoton. Läroplanen ska skrivas i tabellform. Två referensbrev från universitetsprofessorer eller arbetsgivare Referensbreven är avsedda att bevisa din lämplighet för deltagande i MBA-programmet ur universitetets professorer och / eller tidigare eller nuvarande arbetsgivare.
 • Två referensbrev från universitetsprofessorer eller arbetsgivare
 • Intyg om första universitetsgrad, om tillämpligt, ytterligare universitetsgrader. Vänligen bifoga åtminstone ett intyg om en universitetsgrad som fullföljts vid ansökningstidpunkten
 • Anställningsintyg. Bifoga alla arbets- / praktikcertifikat från tidigare arbetsgivare.
 • Motivationsbrev. Beskriv oss med korta, kortfattade meningar (max. En DIN A4-sida), varför du vill studera vid ISM och varför antagningskommissionen bör ge dig ett åtagande.
 • Bevis på befintliga språkkunskaper på engelska av:
  • Engelska certifikat - minst nivå B2 enligt europeisk referensram (kanske inte är äldre än två år), t.ex. TOEFL (minst 80 poäng internetbaserad), IELTS (6.0 eller bättre), eller
  • minst 30 hp i ett engelskspråkigt universitetsprogram eller
  • Modersmål (granskning från fall till fall)

antagningen

Antagningsförfarandet består av en personlig konversation.

Den personliga intervjun kommer att genomföras på engelska. Målen inkluderar bedömningen av motivationen och lämpligheten för de yrkesmässiga och privata livsvillkoren samt de sökandes engelska språkkunskaper.

Resultatet kommer att meddelas kandidaten cirka två veckor efter intervjun

Program undervisas på:
 • Engelska
International School of Management
Senast uppdaterad Juli 31, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
4 terminer
Heltid
Pris
23,400 EUR
Deadline
Juni 15, 2020
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sep 2022
Sista anmälningsdag
Juni 15, 2020

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Juni 15, 2020
Slutdatum
Sep 2022