AACSB Accredited

Master of Business Administration (MBA)

En av de mest välrenommerade programmen i regionen gör UMW MBA mer än att ge kunskap - det förvandlar sinne och utrustade elever med kompetenser som är viktiga i dagens affärsvärld.

Oavsett om du utvecklar ledarskapsförmåga, söker karriärutveckling eller odlar en entreprenörsförmåga, kommer en magisterexamen i företagsekonomi att leda dig till framgång. Kombinera teori med övning kommer UMW-examen i företagsekonomi att ge dig en grundlig förståelse för bästa praxis i den konkurrensutsatta affärsmiljön och förbereda dig för en position av avancerat ansvar och ledarskap.

Är UMWs MBA-program rätt för mig?

Magisterexamen inom företagsekonomi inom UMW: s högskola är ett bra val för nya och erfarna proffs som vill ta ledning och ledarskap i olika organisationsinställningar. Kandidater ska - men inte behöva - ha två eller flera års professionell eller teknisk arbetserfarenhet.

Vad ska jag lära mig?

MBA-programmet är utformat för att skapa kreativa ledare och underlättas av en fakultet med omfattande affärserfarenhet och akademiska referenser. UMW ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera de tekniska och mänskliga sidorna av organisationer. Vi kombinerar kärnkurser som främjar ledarskap, teamarbete och problemlösning med valfria val som fördjupar dina personliga mål. Du kommer att förstå bästa praxis i den konkurrensutsatta affärsmiljön. Andra möjligheter inkluderar nätverk inom Fredericksburg / Stafford-samhället genom klasskamrater och gästhögtalare som ingår i hela programmet.

Vilka karriärer ska jag förbereda mig för?

Kandidater från UMW MBA-programmet är väl förberedda för en mängd olika ledarskap i Fortune 500-företag, myndigheter, ideella företag och entreprenörsföretag. Nyutexaminerade av UMW: s MBA-program har landat positioner med organisationer som Boeing, Booz Allen Hamilton, Citibank, Geico, General Dynamics, Intuit, Lockheed Martin, JP Morgan Chase och Northrop Grumman.

Vad säger våra studenter om UMWs MBA-program?

University of Mary Washington MBA-program erbjöd ett praktiskt sätt att utveckla affärsförmåga i klassrummet på natten och sätta dem på jobbet nästa dag. Min UMW MBA ger mig en stor fördel i affärer och min karriär.

- Peter O'Hara, PE, senior VP engineering konsulttjänster, Mid-Atlantic

University of Mary Washington MBA-program utmanade mig att vara en visionär ledare och gav mig möjlighet att omedelbart tillämpa affärsprinciper på min arbetsplats. Jag fick också ett ovärderligt nätverk av kvalitetspersoner som var mina klasskamrater och professorer.

- Larry Andrews '11, chef för ekonomi / redovisning, Rappahannock Electrical Cooperative

Hur lång tid tar det att slutföra programmet?

UMW erbjuder kurser i sitt MBA-program i en mängd olika format och lokaler, inklusive ett kvällsprogram på våra Stafford och Dahlgren-campus utformade med de som har jobb och familjeansvar i åtanke. De flesta klasser möts en natt i veckan i åtta veckor. Ta en fullständig kursbelastning för att avslutas om två år eller mindre, eller ta en kurs i taget. Du får sex år för att slutföra examen.

När och hur ansöker jag om godkännande till programmet?

För anmälan under höstterminen är det föreslagna inlämningsdatumet 1 augusti. (Alla studenter som söker kandidatexamen måste ansöka om fallupptagning före 1 mars.) För våren är det föreslagna datumet senast 15 november. För sommaren Termen är den 1 april. UMW accepterar ansökningar efter inlämningsdatum på en rullande, ledig plats.

Vi uppmuntrar sökande att ringa Office of Graduate Admissions på 540-286-8030 eller maila graduate@umw.edu för att diskutera ansökningsfrister för varje specifikt program.

Hoppa igång på dina kurser genom att anmäla dig till den andra åtta veckors sessionen på höstterminen, som börjar i oktober eller vårterminen, som börjar i mars. Eller gå med i MBA-programmet som en icke-examenssökande student.

Hur kan jag lära mig mer om UMWs MBA-program?

Kontakt information:

David Harger

Biträdande chef för examensbevis

UMW Graduate Admissions

540-286-8088

dharger@umw.edu eller graduate@umw.edu

Program undervisas på:
  • Engelska
University of Mary Washington
Senast uppdaterad December 7, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 - 6 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019