Read the Official Description

Seton Hall Universitys Stillman School of Business erbjuder en världsklass utbildningsutbildning och är bland ett fåtal få med AACSB-ackreditering både inom affärsverksamhet och redovisning. Stillmanskolan är hem till ett topprankat MBA-program - rankat # 97 på deltid MBA av US News and World Report. Det finns en unik tonvikt på etik och leder med ett syfte som gör att programmet verkligen står ifrån varandra.

Flexibilitet från ansökan till examen

När du ansöker om Stillman-skolan bedömer du din kandidatur baserat på många dimensioner. Om du till exempel visar en lämplighet för doktorandstudiet, finns det entrévägar som inte kräver GMAT eller GRE samt alternativa tillträden för personer med betydande arbetslivserfarenhet. Skolans 40-kreditprogram är också flexibelt. Catering till den yrkesverksamma, vi erbjuder kvällskurser på campus samt några hybrid- och onlinekurser.

Värderbara anslutningar

Från och med dag 1 kommer du att delta i vår "Lanseringsupplevelse" omedelbart att ansluta dig med utmärkta lärare, branschexperter och dina kamrater - varav många arbetar yrkesverksamma från ledande företag. Under hela programmet kommer du också att ansluta dig till Stillman Schools alumni-nätverk samt dra nytta av våra starka företagsband.

Färdigheter att avancera din karriär

"Att omvandla koncept till praktik" är en hörnsten i programmet. Detta innebär ett fokus på tillämpad inlärning av vår fakultet och i våra centra - att få verkliga insikter och ledarskap kan du direkt ansöka om på arbetsplatsen. I slutet av programmet utvecklar du en strategisk konsultplan för en riktig kund, som tillämpar funktionell och tvärfunktionell affärskunskap och kritiska tänkande färdigheter som lärs in och ut ur klassrummet.

MBA Koncentrationer

Du kommer att ha möjlighet att välja ett allmänt lärande spår eller en av våra åtta koncentrationer, inklusive en MBA-nivå specialisering inom sportledning - en av de få i landet.

  • Redovisning (Campus och Online)
  • Finans (Campus och Online)
  • Informationsteknikhantering
  • Internationell verksamhet
  • Förvaltning
  • Marknadsföring (Campus och Online)
  • Sport Management
  • Supply Chain Management

Gemensamma utbildningsprogram

Vi erbjuder tre gemensamma MBA-program som spänner över flera kompetensområden med Seton Hall's Law of Law, College of Nursing och Diplomacy and International Relations. Vi erbjuder också två 5-åriga BS / MBA-program som hjälper exceptionella studenter påbörja sin karriär.

Är inte redo för hela graden?

Om du inte är redo för en examen och vill utveckla en viss expertis kan du bedriva en eller flera av de nio examensbevis som erbjuds. Fyll i ditt certifikat med en GPA på 3,3 eller högre och få inträde till MBA-programmet - ingen GMAT krävs. Dessutom räknas alla certifikatpoäng mot MBA-graden.

Eller om du föredrar att ta en eller två kurser innan du formellt accepteras i programmet, kan du alltid börja som en icke-matrikulerad student.

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Last updated July 15, 2018
Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
1,279 USD
$ 1 279 per kredit
Deadline
Mar. 31, 2019
Maj 31, 2019
By locations
By date
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline
Mar. 31, 2019
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Maj 31, 2019
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Mar. 31, 2019
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Maj 31, 2019
Slutdatum

Jan. 2020

Master of Business Administration