AACSB Accredited

Översikt

Oavsett om du befinner dig på vår vackra campus eller i centrala Philadelphia på vår centrum stad, erbjuder vi 3 olika programalternativ som ger exceptionell flexibilitet och prisvärd kvalitet.

Studenter kan slutföra Fast Track MBA på bara ett år eller kan avsluta sin MBA i sin takt med Professional MBA. En Graduate Certificate of Management kan ge dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och på så lite som 8 månader.

MBA-alternativ

 • MBA på Bloomsburg University
 • MBA i Center City Philadelphia

Detta AACSB-ackrediterade MBA-program är inriktat på att utveckla ledarskapsförmåga och ger de teoretiska, analytiska och operativa expertkunskaperna cheferna måste möta utmaningarna för att hantera mänskliga och materiella resurser i dynamiska, konkurrenskraftiga miljöer.

 • AACSB ackreditering - guldstandarden för MBA-program. AACSB Accreditation är känt för excellens inom företagsutbildning och har intjänats av mindre än fem procent av världens affärsprogram.
 • Ledarskapsutveckling - utveckla ledarskapsförmåga som kompletterar din arbetslivserfarenhet och startar din karriär.
 • Real World Application - programmet betonar erfarenhetsövningar, fallstudier, tillämpade projekt och praktikplatser, vilket gör det möjligt för studenter att enkelt övergå mellan affärsverksamheten och deras studier.
 • Värde - Din MBA-lösning: AACSB / Undervisning = Det bästa värdet för dina pengar!

MBA-nivå strategisk kommunikation

BU är den 16: e ackrediterade handelshögskolan i landet för att erbjuda MBA-nivå strategisk kommunikationskurs som en del av sin MBA-läroplan.

Programmet hjälper eleverna att utveckla - förmågan att kommunicera strategiska mål, planer och verksamheter till organisatoriska intressenter - på sätt som förbättrar kommunikationsflöden och operativa effektiviteter. Studenter med dessa färdigheter kommer att ha en distinkt fördel när de kommer in på arbetsplatsen,

Min MBA

Det finns en rullande upptagsprocess, så ansökningar accepteras året runt. Studenter kan komma in för att börja på hösten, våren eller sommarsemesterna. Programmet tillåter studenter baserat på en utvärdering av tidigare akademisk prestation, förmåga för avancerad studie, professionella prestationer och motivation att lyckas. Kompletta applikationer inkluderar följande punkter:

 • Officiella transkript från ett ackrediterat akademiskt institut som indikerar en intjänade baccalaureat examen.
 • Officiella transkript från alla institutioner där sökanden tjänat på grundutbildning eller högskolepoäng måste lämnas. Grader uppnådda från universitet utanför USA kommer att bedömas individuellt
 • Tre brev av rekommendation
 • Ett aktuellt CV
 • GMAT eller GRE: Fritt tillgängliga på grundval av akademisk och / eller yrkeserfarenhet
 • Ett uttalande om karriärmål

Internationella sökande vars modersmål inte är engelska måste tillhandahålla officiellt prov för engelska som utländsk språk (TOEFL) i det föregående året samt aktuella bevis på ekonomisk förmåga. Internationella ansökningar måste vara kompletta minst fyra månader före ansökans terminstart. En översättning av transkript till en GPA på en 4,0-skala krävs.

MBA-gruppen tar ledarskap till kanten

Allison Hartzell gick visserligen aldrig och inte ens ut på de enklaste vandringar. Så varför inte göra ditt första äkta utomhus äventyr summera den högsta bergstoppen i nordöstra USA. Hon gjorde.

"Ja, jag var inte riktigt säker på vad jag skulle förvänta mig," säger Hartzell '17, en företagsekonom och doktorand vid företagsekonomi vid Bloomsburg University .

Utveckling av ledarskapsförmåga är hjärtat i BUs MBA-program. Teoretisk, analytisk och operativ expertis måste hantera utmaningarna för att hantera mänskliga och materiella resurser i dynamiska och konkurrenskraftiga miljöer.

"Jag insåg att jag kan driva min kropp och sinne mycket längre än jag trodde, och jag kan göra vad jag tänker på ," sa Hartzell. "Jag kunde inte tänka mig ett bättre sätt att lära mig om ledarskap än att faktiskt gå ut och göra det som vi gjorde."

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
516 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Master of Business Administration (M.B.A.)