Master of Business Administration (MBA)

Allmänt

Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

73850_Untitled.jpg

Lincoln International Business School MBA är utformad för att ge dig en kreativ och samarbetsbaserad inlärningserfarenhet, byggd kring våra nyckelvärden för etisk, hållbar och ansvarsfull förvaltning. Vår MBA är skräddarsydd för att förbättra din professionella och personliga ledarskapsutveckling med hjälp av tekniska, analytiska och mjuka färdigheter som är grundläggande för att lyckas i dagens affärsmiljö.

Vår MBA följer UN PRME-initiativet och engagerar sig i globala utmaningar med passion, entusiasm och uthållighet genom vårt aktiva forskningsnätverk.

Höjdpunkter i Lincoln International Business School MBA inkluderar:

 • Personlig ledarskapsutveckling
 • Executive Career Coaching
 • Live Consultancy Projekt
 • Intensiv förhandlingsutbildning
 • Arbetsplatsplaceringsmöjlighet
 • Medlemskap av LIBS Connect, för företagsnätverk

Med dina karriärmål i åtanke erbjuder vi dig vägledning och coachning för att hjälpa dig att positionera dig själv genom en personlig ledarskapsplan, så att du kan lita på din bedömning och vara en stark ledare i en komplex global miljö. Vi strävar efter att vårda starka och varaktiga relationer som kan ge dig en känsla av tillhörighet i vårt samhälle och en av vilka utökar ditt personliga nätverk och framtidsutsikter.

73826_blueWallStudentDiary.jpg

Hur du studerar

Lincoln International Business School MBA omfattar en kärna och elektiv moduler som syftar till att ansluta klassrumsinlärning med reella organisationer. Kärnmodulerna är utformade för att bygga upp de kunskaper som alla globala chefer behöver, medan de valfria modulerna och din avhandling ger dig möjlighet att specialisera.

Föreläsningar och seminarier erbjuder en möjlighet att engagera och diskutera grundläggande principer för global affär och ledarskap genom workshops och gruppstudier. Det finns flexibilitet i schemaläggningen av vår tidtabell som tillåter klassaktiviteter, såväl som grupp- och självständig studie.

Projektmodulen är utformad för att ge en utmärkt introduktion till konsulttjänster. Du kan engagera dig med en kund att genomföra en undersökning som är relevant för deras situation och önskemål. Studenter har tidigare ledt Live Consultancy Projects med ett antal högprofilerade organisationer som Siemens, British Steel, Dynex och YMCA.

Lincoln International Business School MBA omfattar ledarskapsutvecklingsaktiviteter samt förhandlingsworkshops som en del av modulerna som erbjuds i block. Genom ditt medlemskap med LIBS Connect kommer du att kunna delta i gästföreläsningar från branschhögtalare och ledare. Tidigare gästhögtalare har inkluderat University Chancellor Lord Adebowale CBE, BBC Trustee och icke-verkställande direktör Suzanna Taverne, och verkställande direktören för Siemens pcl Juergen Maier.

MBA-studie omfattar en betydande del av självständig studie och undersöker materialet som behandlas i föreläsningar och seminarier. Som en allmän guide förväntas eleverna för varje timme i klassen spendera två till tre timmar i en självständig studie. Undervisade moduler har normalt 36 kontakttimmar (föreläsningar, seminarier och workshops) per termin.

Funktioner

Höjdpunkter i Lincoln International Business School MBA inkluderar:

 • Personlig ledarskapsutveckling
 • Executive Career Coaching
 • Live Consultancy Projekt
 • Intensiv förhandlingsutbildning
 • Arbetsplatsplaceringsmöjlighet
 • Medlemskap av LIBS Connect, för företagsnätverk

Anmälningskrav 2018-19

Minst 2: 2-examen och arbetslivserfarenhet. Normalt förväntas studenter ha minst två års relevant arbetslivserfarenhet.

Kandidater med mindre än två års relevant erfarenhet måste lämna in en 300-500 ordförklaring om syfte för att stödja deras ansökan.

Bevis i ditt uttalande bör innehålla:

 • Deltids jobb
 • Volontärverksamhet
 • Studentledarroll under universitetet (t.ex. klubbar och organisationer)
 • Erfarenhet av att leda eller arbeta inom en organisation

Dessutom krävs att elever som inte har engelskspråkiga engelska krävs en engelskspråkig kvalifikation av IELTS 6.0 eller motsvarande.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Läs mer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Läs mindre