Master of Business Administration (MBA)

Välkommen till SBS MBA

Företaget har förändrats - radikalt så! Vi existerar i en affärsmiljö av gränslösa gränser, breakneck teknologisk innovation, otroligt smarta och socialt samarbetande kunder, ökade säkerhetsproblem, alltmer komplicerade regeringsföreskrifter och ekonomisk osäkerhet. Dessutom, som en nuvarande eller framtida ledare i en komplex värld, vill du engagera dina anställda, positivt överraska dina kunder, återställa och bibehålla miljön och leda med integritet. Det kommer inte ta två generationer; vi kan och kommer att återuppfinna världen i den här generationen!

Nu är det en bra tid för dig att förbereda, re-verktyg och aggressivt lansera framåt. SBS MBA kommer att utrusta dig för morgondagens affärsmöjligheter samtidigt som du håller dig grundad i dagens affärsverksamhet. Vårt program är IACBE-ackrediterat, spetskompetent och väl respekterat i Zürichregionen och över hela världen.

Vår läroplan är utformad för att utveckla ledare för den nuvarande och framväxande affärsmiljön. Fakulteten genomför dynamiskt klassmöten som svarar mot nuvarande affärssituationer. Studenterna i programmet vet att när de examinerar kommer de att ha en ny kunskapsbas och färdigheter som gör dem attraktiva för arbetsgivare. Våra studenter vet att det nu är dags att ta hand om sina karriärer.

Möta det Du är upptagen. Du har arbetsförpliktelser, familjeåtaganden och ett liv att leva. Vi förstår det. Därför erbjuder vårt program den ultimata flexibiliteten och bekvämligheten. Vår MBA passar ditt liv; inte tvärt om.

Önskar dig mycket framgång i en bra framtid!

Bert Wolfs, Ph.D.

Akademisk dekan

Styrka i SBS MBA-program

studenter

Från början av SBS i slutet av 1990-talet har MBA-programmen stadigt ökat. De flesta deltagarna är i 24-46 års ålder. De kommer från en mängd olika organisationer och har mycket varierande utbildningsbakgrund. Kvinnor står för cirka 40% av den totala studentkåren. Utländsk studentinskrivning uppgår till över 60%. En stor insats görs för att ständigt locka högkvalificerade studenter.

Fakultet

SBS är känt för passionerad undervisning och akademisk excellens, och vi har samlat en fakultet som är utmärkt kompetent inom undervisning och professionell praxis. De är experter på sina områden som är snabba med de senaste trenderna inom ledning, entreprenörskap, internationell verksamhet , finansmarknader, marknadsföring och teknik.

Våra föreläsare undervisar en läroplan som underlättar praktiska inlärningsmöjligheter: entreprenörsprojekt, totala kvalitetshanteringsförbättringar, internationella kurser och praktikplatser. Undervisningen värderas högt. Läroplanen innehåller fallmetod och instruktörstyrda kurser och betonar klassrumsinteraktion. Klasser hålls relativt små för att hålla ett optimerat elevföreläsningsförhållande. Studentvärderingar är genomsnittliga över 4 på 1-5 skala. Våra föreläsare är utmanande, men lyckas genom att få svåra ämnen till liv genom diskussioner och konkreta exempel.

Internationell mångfald

Vi är verkligen fokuserade på världen. SBS studentkåren och fakulteten är internationellt intresserade från hela världen. Vi erbjuder våra deltagare en upplevelse som förbereder dem att arbeta med lätthet över gränser och kulturer - i en miljö som prissätter mångfald och möjligheten att få ett globalt perspektiv för företagsstudien.

Plats

Zürich ligger i hjärtat av Europa. Även om inte en stor metropol (380 000 i staden och ca 2 miljoner i storstadsområdet) är Zürich en global alfa-stad och en av de mest internationella platserna världen över. Dess välbevarade Old Town finns på båda flodarna av floden Limmat och lockar turister från hela världen. Internationell bank- och försäkringsbolag ligger i regionen. Zürich är ett ekonomiskt och industriellt centrum, värd många internationella utställningar och mässor under året och är också hem för den schweiziska börsen, den tredje största i Europa.

Den kosmopolitiska, kulturella och ekonomiska känslan i staden, hem till nästan 200 nationer, gör den till en idealisk plats för internationella managementstudier. Zürich har ett rikt kulturliv med många festivaler, teatrar, biografer och modeshower. Staden är också ett centrum för internationella sportevenemang och erbjuder ett stort antal utomhus- och inomhusanläggningar. Bahnhofstrasse är en av de mest kända och exklusiva shoppingmålen i världen, platsen för många prestigefyllda modehus, smyckenstillverkare och internationella restauranger.

anställbarhet

SBS rykte inom branschen har ökat genom åren. Vi har fått företag att sponsra medarbetare för sina studier. SBS hade välrenommerade inhemska och internationella företag anställda sina studenter efter examen eller under sina studier. Studenterna och forskarna i SBS har blivit ansedda medlemmar av samhället och industrin genom sin förmåga att omedelbart ansöka vad de har lärt sig.

SBS MBA-program

En MBA är eftertraktad av ambitiösa individer och i många organisationer belönas den av en ökning av lön och marknadsföring. En av de vanligaste orsakerna som studenterna nämner för att bedriva en MBA är en karriärförändring. Programmen är baserade på en gemensam läroplan med stor uppmärksamhet placerad på specialområdena. På SBS Swiss Business School hittar du ett stödjande samhälle där varje persons intressen och idéer gör en skillnad. Med en begränsad klassstorlek är du säker på att få individuell uppmärksamhet från vår fakultet och personal.

Vi erbjuder en akademiskt utmanande läroplan, skräddarsydd för dina karriärmål och många möjligheter till lärande. Dessa attribut sätter vårt MBA-program bortsett från andra. Du kan utforma ett studieprogram som gör att du kan bygga på dina styrkor och intressen. Programmet breddar din kunskap; skärper din affärsförmåga och innehåller dina personliga, professionella och extracurricular erfarenheter.

Program erbjudanden

Fullständig MBA vid SBS är indelad i följande fyra villkor och kan slutföras inom 50 effektiva skolveckor:

 • Term 1 - Kärnämnen
 • Termin 2 - 3 kärnämnen och 2 specialiseringskurser
 • Termin 3 - 2 kärnämnen och 3 specialiseringskurser baserade på enskild elevs huvudämne
 • Term 4 - Oberoende forskning och studie

Studenterna kan börja på något Term. Term 1 september, term 2 början av januari och term 3 i mitten av mars.

Flex MBA: I dagens dynamiska marknad måste framgångsrika chefer vara innovativa och entreprenörsrika och kombinera en allmän kunskap om affärsfunktioner med specifika färdigheter inom sitt ansvarsområde. Flex MBA-programmet (Modular Master of Business Administration) är utformad för yrkesverksamma som inte kan följa MBA. Det är ett blandat inlärningsformat där eleverna förbereder sig på ett tre dagars seminarium på egen hand, var de än befinner sig. Kurserna hålls en gång i månaden på campus från fredag ​​till söndag. Detta ger deltagarna möjlighet att träffas med föreläsaren och studenterna. Flex MBA-programmet kan slutföras inom 15 månader.

Online MBA: I SBS Online Learning MBA har eleverna flexibilitet när och när de deltar. Det är obligatoriskt att slutföra projekt, uppdrag och tentamina, som utsetts av de utsedda professorerna. Varje program består av 15 kurser, 10 generella och 5 specialiserade.

Dessutom erbjuder SBS en modulär Executive MBA i International Management.

MBA Majors

Fullständig och online MBA på SBS erbjuder följande specialiseringskurser:

 • Internationell förvaltning
 • Företagande
 • marknadsföring
 • Global Finance and Banking
 • Personalavdelning

antagning

Kandidater som söker tillträde till MBA-programmet har en kandidatexamen eller motsvarande från en erkänd utbildningsinstitution. Alla MBA-kandidater måste ha ett ljudkommando på engelska, talat och skriftligt. Det slutliga beslutet om godkännande i MBA-programmet ligger hos SBS Swiss Business School .

Hur man ansöker?

Sökande måste lämna följande dokumentation:

 1. Slutfört och vederbörligen undertecknat ansökningsformulär
 2. Komplett Curriculum Vitae som indikerar professionella erfarenheter
 3. Certifierad kopia av kandidatexamen
 4. Officiella akademiska utskrifter
 5. En GMAT-poäng på minst 550 eller SBS inträdesprov
 6. TOEFL testresultat högre än 90 (om tillämpligt)
 7. Två referensbrev (professionell eller akademisk)
 8. Återbetalningsbar ansökningsavgift för CHF. 150.-
 9. Ett passfotograferat fotografi

ANVÄND ONLINE @ www. SBS .edu

Observera att sökande till Executive MBA-programmet måste ha minst fem års yrkeserfarenhet. Sökande till MBA och Flex MBA-program måste ha minst två års yrkeserfarenhet.

Platser erbjuds fortlöpande. Utvärderingsprocessen kräver ungefär två veckor. Vi använder fem huvudpunkter:

 • Slutsatsen av intervjuaren,
 • anledningar till att vilja delta i MBA / EMBA kursen,
 • akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer,
 • tentamen,
 • affärskarriären hittills och kommentarer från referenser
Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från SBS Swiss Business School »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
50 veckor
Heltid
Pris
32,150 CHF
totalavgift
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum