Välkommen till North Jerseys enda program med både affärs- och bokföringsackreditering från Association till Advance Collegiate Schools of Business.

Våra alumner har funnit framgång som chefer i stora multinationella företag, partner i större CPA-företag, och förvaltar partners eller tjänstemän i privata företag.

Vårt program kombinerar en stark kärnplan med valmöjligheter som gör att du kan kartlägga din egen väg och vi håller den strömlinjeformad till bara 40 hp. Vi välkomnar också både heltids- och deltidsstuderande och erbjuder små och flexibla lektioner på campus och online för att rymma ditt schema.

Curriculum

Du kommer att få en robust utbildning i redovisning, men utforska andra verksamhetsområden också.

Med fokus på en etikbaserad utbildning börjar vår MBA med en kärnplan som omfattar ekonomi, beteendemässiga och kvantitativa vetenskaper och verksamhetsområdena.

I slutet av programmet får du möjlighet att tillämpa den kunskap som erhållits och samråda med en faktisk kund i vår MBA-konsultkurs.

Förvänta små klassstorlekar och dynamiska föreläsningar och diskussioner med fakultet och branschfolk. Många av våra studenter, gästföreläsare och adjungerad fakultet kommer från tunnelbanesektorns ledande företag, som infunderar varje klassrum med sina unika perspektiv och kompetensområden.

Programfakultet

Många av våra heltidsfakulteter har deltagit i topp Ph.D. program och är efterfrågade som lärare, konsulter och media experter. Stillman School fakulteten ger en akademisk erfarenhet som kännetecknas av högt fakultet-student engagemang, ofta samarbetar med studenter om forskning och andra projekt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Senast uppdaterad July 15, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
1,279 USD
$ 1 279 per kredit
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Master of Business Administration