Read the Official Description

Master of Business Administration (MBA)

Den 36-credit Business Administration MBA-programmet kräver kursarbete med inriktning på ledande aspekter av ekonomi, redovisning, marknadsföring och förvaltning . Fallstudier är utformade för att förbereda studenter för ledande befattningar i småföretag samt stora multinationella företag.

Studenter som önskar major i International Business, Management of Information Technology, eller i International Hospitality and Tourism Management måste slutföra ytterligare obligatoriska kurser i deras stora.

MBA-kandidater är önskvärda på dagens marknad. Att bedriva en online MBA-examen öppnar möjligheter och ger den nödvändiga hävstången för företagsutveckling till dem som äger dem. Eftersom den nuvarande marknaden utvecklas och blir mer komplicerad väljer många arbetsgivare att balansera sitt behov av att behålla bra medarbetare med sitt behov av att placera kandidater med avancerad nivå kunskaper och färdigheter i ledande befattningar.

Studenter som får sin online MBA med Schiller International University kommer att expandera sin verksamhetskunskap och ledarskapsförmåga genom kursarbete med inriktning på ledarskapsaspekter av finans och redovisning, marknadsföring och ledning.

Upplysningar: www.schiller.edu/disclosures

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Last updated February 6, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
Pris
21,144 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum