Världen förändras snabbt, och affärer är inget undantag. Med denna koncentration har du den globala och tvärkulturella kunskapen du behöver utmärka.

Vårt program kombinerar en stark kärnplan med valmöjligheter som låter dig kartlägga din egen väg och vi håller hela saken strömlinjeformad till bara 40 hp. Vi välkomnar både heltid och deltid studenter, och vi erbjuder små och flexibla klasser för att rymma ditt schema.

Utöver en praktisk utbildning på klassrummet erbjuder vi också möjligheter till studier utomlands. Genom våra "Doing Business In" -serier har eleverna rest till Kina, Irland, Indien, Peru, Egypten och andra länder. Där upplever de kulturen samtidigt som de lär sig om företag från företrädare för företagen.

Curriculum

Med fokus på en etikbaserad utbildning börjar vår MBA med en kärnplan som omfattar redovisning, ekonomi, beteendemässiga och kvantitativa vetenskaper och verksamhetsområdena.

Med denna koncentration kan du studera internationell redovisning och marknadsdynamik en termin, då global strategi och analysmetoder nästa. För att runda ut din företagsutbildning väljer du flera valfria ämnen från ett fält i MBA-läroplanen än internationell verksamhet.

I slutet av programmet får du möjlighet att tillämpa den kunskap som erhållits och samråda med en faktisk kund i vår MBA-konsultkurs.

Programfakultet

Många av våra heltidsfakulteter har deltagit i topp Ph.D. program och är efterfrågade som lärare, konsulter och medieexperter. Stillman School fakulteten ger en akademisk erfarenhet som kännetecknas av högt fakultet-student engagemang, ofta samarbetar med studenter om forskning och andra projekt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Senast uppdaterad July 15, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
1,279 USD
$ 1 279 per kredit
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Master of Business Administration