Läs den officiella beskrivningen

I den här koncentrationen bygger du de teoretiska stiftelserna och får den praktiska erfarenheten du behöver utmärka i den finansiella tjänstesektorn. Faktum är att många av våra studenter fortsätter att klara alla tre CFA-nivåprov.

Vi betonar erfarenhetslärande, så att du kan ta med nya koncept direkt från klassrummet till din arbetsplats. Som ett resultat av denna breda förberedelse sprids våra alumner över många stora företag och företag som Goldman Sachs, JP Morgan, Johnson

Curriculum

Med fokus på en etikbaserad utbildning börjar vår MBA med en kärnplan som omfattar redovisning, ekonomi, beteendemässiga och kvantitativa vetenskaper och verksamhetsområdena.

För att avrunda din företagsutbildning väljer du flera valfria ämnen från ett fält i MBA-läroplanen annat än ekonomi.

I slutet av programmet får du möjlighet att tillämpa den kunskap som erhållits och samråda med en faktisk kund i vår MBA-konsultkurs.

Förvänta små klassstorlekar och dynamiska föreläsningar och diskussioner med fakultet och branschfolk. Många av våra studenter, gästföreläsare och adjungerad fakultet kommer från tunnelbanans ledande företag i New York, som infunderar varje klassrum med sina unika perspektiv och kompetens.

Center för värdepappershandel och analys (Trading Room)

Ett stort finansiellt resursnät mimar centret den faktiska tradingrumsaktiviteten som förekommer i investment banking: upp-och-nästföljande marknadsröjande citat och de senaste globala marknadsdata och nyheter om vanligtvis handlade värdepapper, inklusive aktier, obligationer, råvaror , och valutor.

Programfakultet

Många av våra heltidsfakulteter har deltagit i topp Ph.D. program och är efterfrågade som lärare, konsulter och medieexperter. Stillman School fakulteten ger en akademisk erfarenhet som kännetecknas av högt fakultet-student engagemang, ofta samarbetar med studenter om forskning och andra projekt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Senast uppdaterad July 15, 2018
Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
1,279 USD
$ 1 279 per kredit
Deadline
Mar. 31, 2019
Maj 31, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Mar. 31, 2019
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Maj 31, 2019
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Mar. 31, 2019
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Maj 31, 2019
Slutdatum

Jan. 2020

Master of Business Administration