I den här koncentrationen bygger du de teoretiska stiftelserna och får den praktiska erfarenheten du behöver utmärka i den finansiella tjänstesektorn. Faktum är att många av våra studenter fortsätter att klara alla tre CFA-nivåprov.

Vi betonar erfarenhetslärande, så att du kan ta med nya koncept direkt från klassrummet till din arbetsplats. Som ett resultat av denna breda förberedelse sprids våra alumner över många stora företag och företag som Goldman Sachs, JP Morgan, Johnson

Curriculum

Med fokus på en etikbaserad utbildning börjar vår MBA med en kärnplan som omfattar redovisning, ekonomi, beteendemässiga och kvantitativa vetenskaper och verksamhetsområdena.

För att avrunda din företagsutbildning väljer du flera valfria ämnen från ett fält i MBA-läroplanen annat än ekonomi.

I slutet av programmet får du möjlighet att tillämpa den kunskap som erhållits och samråda med en faktisk kund i vår MBA-konsultkurs.

Förvänta små klassstorlekar och dynamiska föreläsningar och diskussioner med fakultet och branschfolk. Många av våra studenter, gästföreläsare och adjungerad fakultet kommer från tunnelbanans ledande företag i New York, som infunderar varje klassrum med sina unika perspektiv och kompetens.

Center för värdepappershandel och analys (Trading Room)

Ett stort finansiellt resursnät mimar centret den faktiska tradingrumsaktiviteten som förekommer i investment banking: upp-och-nästföljande marknadsröjande citat och de senaste globala marknadsdata och nyheter om vanligtvis handlade värdepapper, inklusive aktier, obligationer, råvaror , och valutor.

Programfakultet

Många av våra heltidsfakulteter har deltagit i topp Ph.D. program och är efterfrågade som lärare, konsulter och medieexperter. Stillman School fakulteten ger en akademisk erfarenhet som kännetecknas av högt fakultet-student engagemang, ofta samarbetar med studenter om forskning och andra projekt.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 4 fler kurser från Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
1,279 USD
$ 1 279 per kredit
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Master of Business Administration