Läs den officiella beskrivningen

Studenter garanterar 120 poäng för 8-10 undervisade Moduler i UAE, där utvärdering är 100% genom uppdrag, att ansöka och slutföra den avancerade MBA av Anglia Ruskin University-Storbritannien främst vid inlämning av en individuell avhandling, undervisad av fakulteten av universitetet.

Avhandlingen (max 60 poäng) kan vara:

 • Allmän förvaltning
 • marknadsföring
 • Mänsklig resurs.

Handledaren, från universitetet, kommer att arbeta med studenterna när de fullgör sin avhandling. Anglia Ruskin University är engagerad i att producera högkvalitativ forskning med inverkan på alla sina ämnesområden.

Anglia Ruskin University är ett av de största universiteten i östra England och har över 30 000 studenter. Universitetet rinner tillbaka till år 1858.

Anglia Ruskin University har fått en ranking av 301-350 år 2018 av Times Higher Education World University. Också i 2016 namngavs universitetet som den gemensamma 38: e bästa institutionen i Storbritannien av Times Higher Educations världsrankning. Rankningarna är det enda globala prestandatabellen för universiteten för att döma universitetslektor i världsklass över alla sina kärnuppdrag - undervisning, forskning, kunskapsöverföring och internationell synvinkel.
Enligt 2017 Guardian University League tabeller är Anglia Ruskin University rankad 66 i Storbritannien.


Kvalificeringen har ackrediterats till National Qualification Framework (NQF) och varje kvalifikation har sitt unika kvalifikationsaccrediteringsnummer (QAN). Detta nummer kommer att visas på elevens slutliga certifieringsdokument./>

Programmet [ackrediterat av National Qualification Framework QAN: 601/7656/8]:

Kärnkurserna i programmet ger en solid grundning i kärnhanteringskoncept, modeller, principer och nyckelfärdigheter som är förknippade med att leda en internationell organisation i det 21: a århundradet. Efter avslutad kurs kommer du att kunna använda avancerade beslutsverktyg för att tänka kritiskt och skapa strategier för att hantera viktiga affärsproblem. Om du har en kandidatexamen och vill jobba med en högre ledning i ledningen eller om du är en yrkesmässig yrkesverksamma som vill fortsätta att studera på magisternivå i Management, så är du på rätt program för att nå framgång.


Detta innovativa program har skräddarsys för kandidater som vill täcka ett brett utbud av affärspraxis och forskningsorienterade studiemöjligheter. Programmet har utvecklats för att möta nuvarande och framtida arbetsgivarens krav./>

Urvalskriterier

En ideell kandidat skulle ha lyckats fullfölja sina examensnivåprogram i en lärare med minst 2 års arbetslivserfarenhet. Kandidater som inte innehar kandidatexamen men med stor arbetserfarenhet kommer också att behandlas från fall till fall. Curriculum Structure 8 Moduler (Kumulativ Krav: 120 poäng)

 1. Företagsstrategi
 2. Corporate Finance och Financial Strategy
 3. HR-övning, ledarskap och hantering av människor
 4. Global handel och dess inverkan på strategin
 5. Forskning, Problemlösning och Företagsrapportering
 6. Operations, Quality and Supply Chain Management
 7. Strategisk marknadsföring
 8. Projektledning

Avhandling - Allmän Man. Eller marknadsföring

Efter att ha fått 120 hp, är en kandidat berättigad att fullfölja MBA på Anglia Ruskin University -UK främst vid inlämning av en individuell avhandling.
Tillträde öppnas.

PROMOTION FEES - För begränsad period Endast MBA - Grand Total: Inklusive alla avgifter MBA i AED 24,750 / MBA i MKT AED 23,400 / -.

Program undervisas på:
Engelska
Master Education International - Dubai / Sharjah
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Deltid
Pris
23,400 AED
MBA AED 24K MBA-MKT 23K-All Inclusive
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum