Handla om

En Master of Business Administration (MBA) öppnar dörrar för karriärmöjligheter långt bortom finanssektorn. Faktum är att informationsteknik, energi, läkemedel och hälso-och sjukvård är bland industrier som såg tvåsiffrig tillväxt i MBA-anställning förra året och sysselsättningsutsikterna för MBA-kandidater är uppe över hela världen, enligt GMAC Corporate Recruiters Survey 2014.

College of Management erbjuder flexibla och anpassningsbara MBA-program som stöder våra studerandes breda individuella intressen och karriärmål. Bekväma kvällskurser gör att du kan bedriva din examen i din egen takt, antingen helt eller deltid. Studenter i våra MBA-program representerar en blandning av professionella ansvarsområden - från ledande befattningshavare till nyutexaminerade kulturella bakgrunder, karriär och livserfarenheter. Dessa mångfald, som också reflekteras i vår fakultet, ger en berikad inlärningsupplevelse, både inom och utanför klassrummet, och återspeglar den alltmer globaliserade affärsmiljön. Alla våra MBA och affärsprogram är ackrediterade av AACSB International.

LIU Post Master of Business Administration (MBA) programmet kombinerar högsta nivåer av akademisk rigor och verkliga effekter. Akkrediterad av AACSB International, det erbjuder flera flexibla alternativ för att stödja individuella intressen, karriärmål och upptagna scheman. Fortsätt din utbildning på heltid eller deltid under veckodagar och / eller på lördagar. Som en mångsidig företagsekonomisk grad med flera möjligheter till yrkesutveckling finns valmöjligheter inom finans, management, marknadsföring och internationell verksamhet.

LIU Post erbjuder också ett dubbelt JD / MBA-program och företags MBA-program, där klasser presenteras på plats vid sponsring av företagskontor. Våra accelererade BS / MBA och BA / MBA-program tillåter kvalificerade studenter att slutföra sin kandidatexamen eller kandidatexamen på MBA på bara fem år.

Förkunskapskrav

College of Management Business Program har fastställt följande kriterier som den mest kritiska i utvärderingen av kandidater för doktorandstudie:

 1. Scholastic prestation och en önskan att utmärka sig som framgår av tidigare akademiskt arbete.
 2. Aptitude för doktorandstudie som anges av betyg på Graduate Management Admissions Test (GMAT).
 3. Motivation, ledarskapspotential och mognad, vilket framgår av tidigare arbetslivserfarenhet och extracurricular aktiviteter.

Sökande till Master of Business Administration (MBA) måste lämna följande ämnen för antagning.

 • Ansökan om antagning
 • Ansökningsavgift: $ 50 (återbetalningsbar)
 • En kandidatexamen med minst GPA på 2,75 från en ackrediterad högskola eller universitet. Studenter som inte uppfyller dessa krav är välkomna att diskutera sina optioner för antagning med utbildningsrådgivaren. Ingen särskild grundutbildning krävs för ansökan. Sökande som är på sitt seniorår på en grundutbildning kan ansöka om tillträde till Högskolan, men godkännande kommer att göras beroende av inlämning av slutbetyg och kvitto på kandidatexamen. Sökande som har deltagit i institutioner utanför USA måste ha en examen motsvarande en amerikansk kandidatexamen.
 • Officiella kopior av dina doktorander och / eller examensavhandlingar från alla högskolor eller universitet du har deltagit i.
 • Följande standardiserade tester kan användas för tillträde till MBA-programmet: GMAT, GRE och LSAT. Den minsta GMAT (Graduate Management Admissions Test) poäng på 400 krävs för fullständig antagning. En högre poäng behövs om den totala grundutbildningens GPA är mellan 2,5-2,7499. GRE-examen accepteras om den tas med hjälp av 130-170-skalan (augusti 2011 för närvarande) med ett minimum av GMAT-ekvivalentpoäng på 400. GRE-GMAT-konverteringstabellen finns på www.ets.org/gre/institutions/about/ MBA / comparison_tool. En LSAT-examen som har gjorts inom de senaste fem (5) åren med en minsta poäng på 141 är också accepterad. Utsiktsstudenter är befriade från standardiserad testning om de uppfyller följande kriterier: behåll en CPA-licens, eller antingen en JD, doktorsexamen eller en magisterexamen i (mest) ingenjörskoncentrationer.
 • Två professionella och / eller akademiska brev av rekommendation om företags brevpapper som adresserar sökandens potential i yrket och förmåga att slutföra ett examensprogram.
 • Personligt uttalande som adresserar orsaken till att du är intresserad av att bedriva examensarbete inom detta område av studier.
 • En nuvarande resumé.
 • Studenter för vilka engelska är ett andraspråk måste lämna in officiella resultat av testet av engelska som ett främmande språk (TOEFL). Den obligatoriska minsta acceptabla TOEFL-poängen är: 85 Internetbaserade (213 datorbaserade eller 550 pappersbaserade) eller minsta IELTS-poäng: 7,0.

Studenter som inte har uppnått den standardiserade provkvalificeringen är inbjudna att anmäla sig till det personliga berikningsprogrammet som icke-matrikulerade studenter och kan anmäla sig till högst två (2) MBA-kurser på 500 nivåer. Studenten förväntas framgångsrikt genomgå en av de standardiserade testerna som listas senast vid slutförandet av den andra kursen för att fortsätta sitt MBA-program.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 1 fler kurser från Long Island University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum