Read the Official Description

AACSB Accredited

Handla om

Om du söker ett MBA-program som erbjuder dig en omfattande och utmanande affärsplanering kombinerad med bekväm schemaläggning, utmärkt instruktioner, dynamiskt nätverk, kontinuerlig personlig rådgivning och ett bekvämt och populärt läge, är MBA-programmet på Long Island University 's Brooklyn Campus det rätt val för dig.

Den 36-63-credit Master of Business Administration (antal krediter baseras på dina grundutbildningar) ger kunskapsbasen och färdigheter som gör det möjligt för proffs att bli ledare i affärer genom att erbjuda ett omfattande program som möter behoven hos en ständigt föränderlig, global affärsmiljö. Programmet erbjuds på deltid under kvällarna och helgerna med 15- och 7-veckors semestrar, för att tillgodose scheman av yrkesarbetande yrkesverksamma som är intresserade av att utveckla sin karriär. När du registrerar dig i programmet kommer du att gå med studenter som representerar varje kontinent och har en mängd olika yrkesbakgrunder, inklusive de som arbetar i företagsenheter, ideella organisationer och myndigheter.

Du kommer att förstå de grundläggande principerna för affärer genom de obligatoriska kurser. Dessutom utvecklar du kompetens och tankegång i ett specifikt område genom att fokusera på ett koncentrationsområde. Detta ger dig en kraftfull kombination av djup kunskap och kompetensutveckling som är utformad för att öka din marknadsförbarhet och att tjäna dig under hela din karriär.

Förkunskapskrav

Standarderna för antagning som fullmatad student i MBA-programmet är följande:

  1. En kandidatexamen med minst 3,0 kumulativt betygsgenomsnitt från en ackrediterad institution.
  2. Resultaten av Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Exam (GRE) såvida inte sökanden redan har en masters eller en JD-examen från en ackrediterad institution eller har en Certified Public Accountant licens.
  3. Officiella utskrifter från alla högskolor och universitet som tidigare deltog (utländska handlingar måste åtföljas av en certifierad engelsk översättning).
  4. Officiell poängrapport av TOEFL-undersökningen för sökande med examen från utländska högskolor och universitet.
  5. Ett skriftligt uttalande som beskriver sökandens mål för att söka tillträde till programmet.
  6. En nuvarande resumé.
  7. Två brev av rekommendation.
  8. En slutförd ansökan som lämnats till Admissionsansökan.
Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Long Island University »

Last updated October 15, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum