Läs den officiella beskrivningen

Amsterdam MBA-programmet är utformat för ambitiösa yrkesverksamma och akademiker som vill fortsätta en karriär i den internationella näringslivet. Amsterdam MBA-studenter är intelligenta, vågade, motiverade och hårt arbetande. De ger rik erfarenhet av det dagliga yrkeslivet till programmet, vilket ger en unik möjlighet att dela och lära. Deras engagemang och körning i klassrummet satte dem för att bli tillförsiktiga, inspirerande och passionerade ledare för framtiden.

Amsterdam MBA ligger i hjärtat av Amsterdam, ett pulserande och mångkulturellt europeiskt nav som kombinerar långvarig affärstradition med entreprenörsanda.

  • Programmet är en nätverksorienterad MBA i en tvärvetenskaplig och internationell miljö med nära kopplingar till Amsterdams näringsliv och internationella partners
  • Det är ett teaminriktat MBA-program med små och interaktiva klasser som leds av inspirerande instruktörer med djup branscherfarenhet och akademiskt rykte i världsklass
  • Slutligen, som ett skräddarsyddat MBA-program som innebär att ha personliga utvecklingsplaner, erbjuds ett brett spektrum av valfria och träningspersoner anpassade till individuella karriärambitioner

Vår ambition är att utveckla ledare i näringsliv och samhälle med oberoende sinnen, entreprenörsanda och en global tankegång.

Curriculum

Läroplanen för Amsterdam MBA består av fyra kluster som tar upp viktiga utmaningar för framtida ledare i näringslivet och samhället. Förutom att ha en djup kunskap om allmänna ledningsfrågor relaterade till organisationens strategi och verksamhet kräver cheferna exceptionella ledarskapsförmågor, en djup förståelse för den ekonomiska sidan av sin verksamhet och en djup kunskap om nya trender som hållbart påverkar både ekonomiskt landskap och det bredare samhället. Därför definierade vi de fyra klustren av (1) Ledarskap, (2) Strategi

Ledarskap: Detta kluster är tillägnad de olika ansvar som en ledare har för att navigera en grupp, ett team eller en organisation mot ett gemensamt mål. Förutom att hantera människor på ett ändamålsenligt sätt lär våra MBA-studenter hur man integrerar olika perspektiv och översätter dem till välbalanserade beslut.

Strategi

Finansiera

Samtida Management Issues: Framtida ledare i näringsliv och samhälle kommer att behöva hantera utmaningar som fundamentalt förändrar vårt konkurrenskraftiga landskap. Utmaningar som tas upp i detta kluster inkluderar den ökande betydelsen av företagens sociala ansvar, den växande dominansen hos tillväxtekonomier på den internationella marknaden och den banbrytande rollen som stor data och affärsanalys för att omdefiniera vår förståelse för verksamheten.

Kartlägga din karriärväg

Studentstöd på Amsterdam MBA slutar inte med undervisning; vi vill att du ska ta examen med det bredaste utbudet av karriärmöjligheter som finns och ha ett dedikerat karriärkontor som ägnas åt uppgiften. Gör dig själv en ledande kandidat för stora rekryterare genom att använda de karriärservice resurser vi erbjuder; ta kontroll över din framtid genom att ställa karriärmål före slutet av din MBA.

Oavsett om du vill påskynda din nuvarande karriär, byta till en annan bransch, skapa ditt eget företag eller ta över familjeföretaget, kommer resurser och expertis som finns här att vägleda dig på väg.

Amsterdam MBA-kandidater är eftertraktade, som vår statistik för jobbplacering visar. Din MBA kommer både att förbättra dina kunskaper och koppla dig till potentiella arbetsgivare och rekryterare. Här beskrivs några av de tillgängliga resurserna.

Program undervisas på:
Engelska
University of Amsterdam

Se 2 fler kurser från University of Amsterdam »

Senast uppdaterad October 14, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 - 24 månader
Deltid
Heltid
Pris
35,900 EUR
Heltid: € 35.900 Deltid / Executive: € 37.900. Ytterligare avgifter kan gälla.
Deadline
Juni 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Juni 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Juni 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.
Slutdatum