Master of Business Administration

National-Louis University, College of Management & Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration

National-Louis University, College of Management & Business

MBA-programmet vid National-Louis University College of Management och Business erbjuder en varierad serie kurser som kommer att presentera den erfarna utövaren med ekonomisk / redovisning / ekonomisk kompetens, liksom de praktiska personer / ledarskap som krävs för att lyckas i dagens alltmer komplexa organisatoriska inställningar. Dessa kurser är utformade för att ta itu med praktiska problem snarare än teoretiska, så att studenterna kommer att kunna tillämpa sin nya kunskaper och färdigheter i sina arbetsinställningar nästan omedelbart. Vidare sekvenseras kurser för att ge kontinuitet och kommer att innehålla vanliga teman och tråden. Dessa teman och trådar kommer att omfatta kommunikationsfrågor, frågor om mångfald, lag och etik, samt strategiskt tänkande och ledarskapsförmåga. Programmet är utformat för att tjäna vuxna som arbetar i komplexa organisationer, såväl offentliga som privata, ideella och vinstdrivande, och hjälpa dem att arbeta mer effektivt med chefer, kamrater och underordnade i att identifiera, förtydliga och lösa organisationsmål och problem.

Detta MBA-program erbjuds på utvalda platser praktiskt att arbeta vuxna som möts i kohortgrupper som förblir tillsammans för hela programmet.

Vårt MBA-program erbjuds i tre innovativa format : i klass (webbförbättrad), online och hybrid. Studenterna utvecklas genom programmet med en kohort på 15 till 20 olika studenter som reflekterar lag du kan stöta på i jobbet. Kurser möts bara en gång i veckan i klassrummet, där ansikte mot ansikte kursarbete stöds av deltagande i en webbaserad klassrumswebbplats som kan nås när som helst och var som helst. Instruktion i onlineformat sker via vår webbaserade inlärningsplattform. Online kurser är mycket som klassrums kurser, med bestämda mål kopplade till specifika kursinnehåll. Skärande verktyg, som streaming media och strategiska ledningssimuleringar, kommer att förbättra ditt lärande. Vårt hybridformat ger innovativa kombinationer av våra i-klass och onlineformat.


MBA Studenter kommer att kunna välja mellan tre koncentrationer:

Allmän Management Koncentration, Finanskoncentration,
och marknadsföringskoncentration

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
21 månader
Deltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan