Läs den officiella beskrivningen

e

Ekonomexamen (masterexamen)

Master of Business Administration läroplanen består av tre nivåer av kurser: Foundation, Core och valbara. Den totala mängden av kurser som krävs av MBA student varierar från 30 - 48 timmar akademiska kredit beroende på mängden av stiftelsen kurser som kan hävas med tidigare akademisk kredit.

MBA-programmet kan slutföras på 12 månader av en heltidsstuderande som har alla de grundkurser frångås. För heltidsstuderande utan tidigare akademiska kredit i affärer, kan programmet fyllas i 20 månader. För deltids student, tid att slutföra programmet varierar beroende på antalet kurser som tagits varje termin.

Alla MBA kurser erbjuds på natten som gör det möjligt att arbeta professionellt för att delta i Millsaps MBA-program. I själva verket är att arbeta professionellt uppmuntras att delta i Millsaps MBA-program.

Foundation

Den Millsaps MBA läroplanen ingår 15 timmars förutsättning kurser. De förutsättning kurser listas på nästa sida. Förutsättningen kurser förbereder studenten för avancerade studier. Slutförande eller upphävande av förutsättningen arbete är en förutsättning för avancerade studier. En stiftelse ourse frångås för en MBA kandidat som har avslutat grundkursen arbete i denna grund omfattas med en kvalitet av minst B-. En grundkurs också frångås för en MBA candidatewho har avslutat grundkurs arbete på forskarnivå med betyget C eller bättre på en AACSB ackrediterad skola, under förutsättning att eleven har högst tre C: s på det tidigare rörelseprogrammet. Professionella beteckningar, såsom CPA och CFA, kan också godtas att avstå från motsvarande grundkurser, inklusive statistik med regression.

Examen kredit beviljas inte för portföljbaserade erfarenhetsbaserat lärande, vilket inträffar före studentexamen i forskarutbildningen.

Studenter är skyldiga att ha slutfört de angivna förutsättningarna för en kurs före början att kursen. Till exempel bör redovisningsslutföras innan finansiering. Kunskaper i datormjukvarupaket för ordbehandling, kalkylprogram, och presentationer förutsätts.

Studenter med betydande arbetserfarenhet, normalt minst 3 år, kan uppfylla grundkurs krav genom att framgångsrikt slutföra onlinekurser genom Else School of Management. Detta alternativ måste godkännas från fall till fall till fall av MBA rådet.

Enligt detta alternativ, kommer eleverna att få delta i dessa kurser (se tabell 1 och 2), och ta en examen proctored på Millsaps College campus. För godkänt på 70% jämfört med tillhörande tentamen krävs för att uppfylla stiftelsens krav. Eleverna behöver inte vidta alla grundkurser i en online-format.

Kärna

MBA läroplanen består av 18 timmar akademiska kredit. Alla MBA-studenter måste ta minst en tre-timmars kurs i vart och ett av de fem kärnområden:

  • Principiell Ledarskap
  • Finansiella resultat
  • Data Analysis för beslutsfattande
  • Navigera en komplex värld
  • Konkurrensstrategi

Eleverna måste också fylla Busi 606, Perspectives on Business, en avläsningar kurs värda 1,5 timmar kredit, och Busi 607, Business Communications, en tvådagars seminarium som också är värt 1,5 kredit timmar.

Valbara kurser

MBA Studenten måste tjäna minst 12 akademiska kredit timmar i valbara kurser. Dessa kurser (varav de flesta är tre akademiska kredit timmar) tillåter eleven att fokusera sin undersökning inom ett visst område av intresse. Eller en student kan välja att ta valbara kurser i en mängd olika disciplin områden.

International Study

Den Millsaps MBA-programmet har en sedan länge etablerad internationell studie komponent. Den europeiska studien programmet är en 3-veckors eller 6-veckors sommar studier bedrivs i sådana affärs och kulturcentrum som London, Paris, München och Florens. Under terminen paus, efter jul och före vårterminen börjar, har MBA student en fantastisk möjlighet att studera i Mexiko på Millsaps College mini campus i Yucatan.

Intern

Praktikplatser uppmuntras och underlättas av fakulteten av Else School of Management. Praktik är ett samarbete som innebär att studenten, en eller flera Else School professorer och studentens fältet handledare. Tillsammans denna grupp måste komma överens om villkoren för praktik i enlighet med de officiella praktik registrerings handlingar som registratorskontor. Verksamhet praktikanten måste innehålla legitima akademisk undersökning och skall studenten mottaglig för utvärdering på denna grund. Else Skol praktikplatser kräver eleven att arbeta på ett meningsfullt kapacitet för minst 10 - 12 timmar per vecka för 14-veckors termin för att få tre timmars examen kredit.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum