Läs den officiella beskrivningen

Detta program är utformat för högskoleexamen som söker allmänna förvaltningen utbildning på forskarnivå på deltid och samtidigt fortsätta att utöva sitt yrke ledande karriär på heltid. Executive stil leverans av programmet möjliggör effektiv täckning av kursinnehållet i en viss tid. Studenter som alla tillgängliga kurser som erbjuds varje termin kan normalt avsluta programmet på tre år.

Vid Labovitz School of Business and Economics, innebär en MBA upp till tre års naturligtvis arbete vid sidan av din karriär. Det betyder i djupgående analyser av företag teorier och en förmåga att tillämpa dessa teorier för affärssed. Det innebär också att när du har vår MBA efter ditt namn, du har fördel.

För tillträde till MBA-programmet, ska den sökande lägga fram bevis för att ha:

 • Tog en kandidatexamen från ett regionalt eller nationellt godkänd högskola eller universitet
 • Uppnått tillfredsställande betyg på Graduate Management Admission Test (GMAT frångås för studenter som har klarat CPA tentamen eller fått en examen från ett regionalt eller nationellt godkänd högskola eller universitet)
 • Har gjort tillfredsställande framsteg med att slutföra de nödvändiga grunden / förutsättning kurser. Studenter med exceptionellt akademiska meriter kan ansöka om förtida tillträde före genomförandet av detta kurser.

Vi bygger på grunden av affärsmässiga kunskaper du redan har:

 • i ekonomi och drift
 • marknad och ledning
 • i mänskliga resurser

och i en rad andra områden. Våra studenter kommer från den professionella världen, och så vi förväntar oss av dem en viss nivå av erfarenhet-de måste ha en solid grund av affärskunnande och vara ett annat akademiskt beredd. Det är från denna grund som vi kan skapa mer värdefulla medarbetare och mer självsäker, kapabel ledare.

Den LSBE MBA är en konkurrenskraftig, utmanande och givande program, erbjuder dig:

 • Doctoral fakulteten
  Våra erfarna lärare är aktiva forskare i en mängd olika akademiska discipliner. Dessa individer är ankare i vårt program, och så mycket de kommer att leda dig, kommer de att inspirera dig att leda.
 • Flexibilitet för yrkesverksamma
  Vår MBA är en deltid program som erbjuds i Duluth och Rochester, Minnesota, effektivt betjänar hela delstaten. Kurser är tillgängliga på kvällar och helger, så att du kan komplettera din MBA med minsta möjliga störning på din karriär. Programmet kan även åstadkommas på en heltid, förutsatt att minst två kurser är avslutade varje termin.
 • Omfattande läroplan
  Vi erbjuder utmanande grundläggande och valbara kurser inom alla viktiga affärsområden-som alla bygger och utvecklar vidare en stabil grund av affärsmässiga kunskaper.
 • Internationellt erkännande
  Den Labovitz MBA beviljas av University of Minnesota Graduate School, en högt respekterad universitet-så din examen kommer att erkännas i hela världen.
 • Akademisk stringens
  Våra elever har utmärkt sig både akademiskt och professionellt, de har lyckats i olika positioner och olika branscher. Våra interaktiva lektioner se till att du kommer att lära av dem, inte bara från din professorer.
 • AACSB International Accreditation
  Vår Master of Business Administration är en av endast tre i staten och två inom University of Minnesota systemet har uppnått och bibehållit den surt förvärvade ackreditering av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business International.

Ackrediteringen innebär en noggrann granskningsprocess samt de löpande utvärderingarna av lärare kvalifikationer, läroplaner, kontinuerliga processer förbättring, metoder för bedömning, och student och lärare resurser. Endast den översta tredjedelen av handelshögskolor i landet har möjlighet att uppnå detta ackreditering, vilket garanterar din MBA uppfyller de högsta kriterier som fastställts av ledningen utbildningsvärlden.Behörighetskrav


Sökanden skall fylla minst 16 hp eller motsvarande grundläggning eller förutsättning arbete på närliggande områden utöver de 32 program krediter.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum