Läs den officiella beskrivningen

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Öka din möjlighet med Master of Business Administration (MBA)
Förbered dig för framsteg i din karriär med Grand Canyon University MBA-programmet, som erbjuds av Colangelo College of Business. Med ett läroplan inbäddat i ledarutveckling, organisatorisk tillväxt och operationshantering är detta online MBA-program perfekt för framtida chefer och företagsledare. Främja din entreprenörsanda och bli en kritisk tänkare och beslutsfattare förankrad i den kristna världsbilden.

Detta Master of Business Administration programmet omfattar en mängd olika kurser som är relevanta för dagens moderna affärsverksamhet. Undersök redovisning och finansiering ämnen från grundläggande principer för innovativa koncept, inklusive prognoser och insamlingar på kapitalmarknaderna. I små, akademiskt stimulerande inlärningsmiljöer, diskutera formulering och genomförande strategier inom organisationer och hållbarhet på den globala marknaden. Forskning avdelningar funktioner från en ledande ställning och diskutera beteenden och tekniker som slag verksamheten och omfamna mångfald.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Lär dig företagsledning
I Master of Business Administration Online Graduate Program, får du en ökad förståelse för företag, administration och effektivt ledarskap. Gå igenom de komponenter som driver affärsframgångar och behärska processen att skapa en produktiv organisationskultur. Kurser och kritiskt tänkande hjälper dig att utveckla kunskap för transformerande ledarskap i affärspraxis.

Vad du får lära

Studera en omfattande MBA läroplan
Online MBA accelererar ditt lärande genom flera kursämnen och mål:

  • Direktör begrepp och strategier i samband med förvaltningen av verksamheten i både tillverknings- och tjänstemiljöer
  • Hantering av marknadsföringsfunktionen och marknads miljöanalys
  • Marknadsföring planering, strategi och kontroll
  • Mikroekonomiska och makroekonomiska begrepp som är relevanta för samtida företag
  • Kvantitativa verktyg och tekniker som används för att modellera affärsfunktioner och applikationer
  • Nyckelbegrepp ledarskap
  • Översikt över hur vetenskapen om organisationsbeteende bidrar till effektiva ledare och chefer

Karriär Resultat

Främja din karriär med avancerad ledarskap
MBA är ett mycket eftertraktat examenprogram. Det ger dig de färdigheter som krävs för att utveckla och få självförtroende att fungera som en verkställande, entreprenör, regissör, ​​chef och företagsledare. Typiska karriär med en magisterexamen i företagsekonomi omfattar verkställande direktör, vice VD för verksamheten, chef eller ledare i alla typer av affärs- och serviceorganisationer.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum