Översikt

Cal lutherska MBA har en enastående förmåga att öva experter och en rigorös läroplan som kan anpassas för att matcha dina karriärmål.

Snabbfakta

 • Eleverna kan starta programmet i augusti, november, februari eller maj varje år.

professionella Tracks

Du kan arbeta mot en MBA i ett allmänt spår eller så kan du välja att tjäna en MBA med en specialisering inom ett av dessa områden:

 • företagande
 • finans
 • Human Capital Management
 • internationella affärer
 • IT-hantering
 • marknadsföring

"Min erfarenhet i MBA-programmet har varit så mycket mer än bara tjänar en grad. Den unika miljön i små klasser, likasinnade studenter från olika branscher och erfarna professorer som bryr sig om elevernas framsteg har hjälpt till att forma det professionella och person jag är idag. "

Primo Custodio '99, '07 Vice President, HR Operations & Technical Services, NBC Universal

Höjdpunkter

Idealisk för människor som vill grundstötning i kärnverksamheten kompetens samtidigt som de bedriver också ett område av passion, Cal lutherska MBA har en rigorös läroplan som kan anpassas genom att driva en av våra professionella koncentrations spår.

Flexibilitet

Vår MBA-programmet är utformat för att vara flexibel för att underlätta för heltidsstuderande och yrkesverksamma likadana. Oavsett vilken spår du väljer, hittar du också en mängd olika alternativ för att passa din utbildning i din upptagen livsstil.

 • Flexibel klass schemaläggning, inklusive online, kvällar och helg intensives
 • Flexibel grad genomförandetid
 • Platser i Thousand Oaks, Oxnard, Westlake Village, och Woodland Hills

MBA in Action: Melin Brand

Upplevelsebaserat lärande och samhällsengagemang

Det finns ingen ersättning i någon utbildning, för värdet av praktiskt arbete och erfarenhet inom ditt valda området. Din MBA från Cal lutherska kommer att betona att sätta ditt lärande på prov, honing dina kunskaper och bygga relationer som krävs för att lyckas.

 • Career Services erbjuder studenter stöd för att identifiera de bästa praktik möjligheter med lokala företag.
 • Vår studie utomlands program erbjuder många möjligheter att få internationell erfarenhet och expandera din globala nätverk genom resor seminarier för Kina och Europa, eller en fullständig MBA-program som erbjuds i Wien, Graz och Linz, Österrike.
 • Westlake Center är en co-arbete och inkubation utrymme för regionala uppstart gemenskap, erbjuder klasser, seminarier, högtalare och en idealisk nätverk och kreativ miljö för företagande företag.
 • Den School of Management värd en rad populära evenemang under hela året där eleverna kan interagera med affärs- och samhällsledare. Händelser inkluderar entreprenör högtalarserie, Ledarskap Essentials, New Venture Competition, Molekyler och marknader, middag med Dean, och mer.

Karriär & Nätverk

Den School of Management vid California Lutheran University har åtagit sig att hjälpa våra elever att upptäcka och stärka deras känsla av mening samtidigt förbereda dem för att få vad de gör bäst i världen. Vi odlar den andan i varje elev i varje klass, och i den utvidgade familjen i vårt samhälle genom att bygga ett kraftfullt stödsystem - relationer med mentorer och kollegor, institutioner och valda ledare - som sträcker sig utanför själva skolan, och i den större sfären Kalifornien och världen.

Bygg ditt nätverk

Under hela året, School of Management sponsorer och bedriver många unika händelser som skapar möjligheter att lära känna nya idéer och knyta nya relationer inom en kraftfull och livlig näringslivet.

 • Entreprenören högtalarserie erbjuder banbrytande idéer, inspirerande berättelser och nätverk på Cal lutherska s Westlake Center.
 • Molekyler och Markets har gästtalare och frågor och svar inom vetenskapsbaserade nystartade företag.
 • Vår nya Venture Konkurrensen ger studenterna möjlighet att slå upp sina affärsidéer till en panel av lokala företagare domare.
 • Ledarskap Essentials är ett forum för alumner och studenter att höra om nya riktningar i ledarskap.

Skolan främjar också och upprätthåller samarbetsrelationer med många lokala föreningar. Dessa inkluderar Föreningen för företagens tillväxt (en knutpunkt för stadens näringsliv), LA Venture Association (Southern California främsta forum för entreprenörer, riskkapitalister, affärsänglar och professionella rådgivare), Economic Development Corporation i Ventura County, och en centrum för företagande företagskuvöser och samverkan värd på vår Westlake Center.

ARBETSGIVARE

Akademiker i vår MBA arbetsprogram för några av områdets ledande arbetsgivare:

 • Amgen
<li>amerikanska banken</li>
<li>Anthem, Inc.</li>
<li>Wells Fargo</li>
<li>Baxter International Inc.</li>
<li>Northrop Grumman</li>
<li>Verizon</li>
<li>Kaiser Permanente</li>
<li>JD Power</li>
<li>Walt Disney Company</li>
<li>Jet Propulsion Laboratory (JPL)</li>
<li>L&auml;n Ventura<img class="image-element pull-right half-width" src="https://www.masterstudies.com/element_db/33/33939_CLU_--_A_most_Welcoming_Campus.JPG" alt="" title=""/></li>
 • Merrill Lynch
 • <li>Farmers Insurance</li>
  <li>Ameriprise Financial Services</li>
  <li>PenyMac l&aring;n tj&auml;nster</li>
  <li>amerikanska flottan</li>
  <li>General Motors</li>
  <li>Raytheon</li>
  <li>Blue Shield of California</li>
  <li>och m&aring;nga, m&aring;nga fler.</li>
  

  Program undervisas på:
  Engelska
  Denna kurs är På campus
  Startdatum
  Sep 2019
  Duration
  45 Öppettider
  Heltid
  Pris
  800 USD
  per kredit, $ 36.000 grundkostnaden plus tech. avgift
  Deadline
  Efter plats
  Efter datum
  Startdatum
  Sep 2019
  Slutdatum
  Sista anmälningsdag
  Startdatum
  Sep 2019
  Slutdatum
  Sista anmälningsdag
  Startdatum
  Sep 2019
  Slutdatum
  Sista anmälningsdag
  Startdatum
  Sep 2019
  Slutdatum
  Sista anmälningsdag

  Sep 2019

  Location
  Sista anmälningsdag
  Slutdatum