Master of Business Administration

University of Westminster, Westminster Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration

University of Westminster, Westminster Business School

Den nya generationen MBA på Westminster Business School levererar en unik styrelsefokuserad erfarenhet och är ackrediterad Association of MBAs, AMBA. Utformad exklusivt för ambitiösa styrelseledamöter och alla som vill arbeta med, för och på styrelserna i en rad organisationer.

En läroplan utvecklad runt 10 attribut av en professionell regissör, ​​inklusive ledarskap, stewardship, strategi och mentorskap erbjuder en oöverträffad karriärutvecklingsmöjlighet för ambitionsföretagare.

Fördjupa dig i 4 riktiga scenarier: företag, företagande, ideell och internationell. Experimentera med kontrollerad risk och observera resultaten utan återverkan.

Studera på heltid eller deltid i Westminster Business Schools inbyggda högteknologiska styrmiljöer i centrala London, Europas rörelsekapital.

MBA på Westminster Business School

Studera och upplev MBA som en aspirerande regissör:

  • MBA heltid (september start)
  • MBA deltid block release (september start)

Som MBA-deltagare på Westminster Business School kan du dra nytta av möjligheter att skapa nätverk och skapa relationer med branschledare och mentorer, samt kunskap och yrkeserfarenhet från vår internationellt erkända akademiska personal.

Online forskarutbildning sessioner

Våra online forskarutbildningar är ett bra sätt att ta reda på mer om våra forskarutbildningskurser utan att behöva delta i en händelse på plats.

Levereras av våra kursledare täcker de här korta online-sessionerna specifikt kursinnehåll, ansökningsförfarandet och en live frågestund och svar-session där du kan ställa frågor som du kanske har.

Det interaktiva formatet innebär att du kan ställa specifika frågor. Dessa sessioner är ett bekvämt sätt att ta reda på mer om vårt utbud av forskarutbildningskurser.

Klicka här för att läsa mer och registrera dig.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
University of Westminster, Westminster Business School
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
19,500 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan