Master of Business Administration

Webster University in Geneva

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration

Webster University in Geneva

Den 1-Year MBA-programmet tillåter studenter att tjäna en avhandling baserad MBA i ett år. Detta accelererade alternativ erbjuder stora möjligheter att bygga ett globalt nätverk och få internationellt perspektiv.

Det är det perfekta programmet för yrkesverksamma och nyutexaminerade som vill uppgradera sina meriter, skaffa ledaregenskaper och bli strategiska aktörer i näringslivet.

ACBSP

Få kunskap och erfarenhet

Eleverna gräva i aktuella frågor som är relevanta i dagens affärsvärld. Kurser integrera program och teorier från olika discipliner, inklusive: redovisning, ekonomi, finans, marknadsföring, produktion och strategisk ledning.

Bygg upp din karriär

Förutom att få industrin insikter, kommer eleverna att utveckla ett globalt nätverk genom att ansluta med kohorter runt om i världen genom grupper projekt och uppdrag. Individuellt stöd karriärplanering hjälper till att förbereda eleverna för nya arbetstillfällen i hela programmet och utanför examen.

Nätverks Erfarenhet

Eleverna kommer att bygga ett värdefullt nätverk genom de relationer de kommer att skapa med sina kohort, lärare och andra studenter runt om i världen. Deltagarna kommer att utöka deras perspektiv med global exponering och möjligheter till internationella resor inom Webster University nätverk av campus.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
40,000 CHF
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Geneva, Geneva
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Schweiz - Geneva, Geneva
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan