Read the Official Description

Förbättra din prestation som chef och ledare med ett brett, globalt erkänt MBA-program som du kan studera medan du arbetar.

Ta din karriär till nästa nivå

Baserad i Victoria University School of Management, Nya Zeelands huvudstad MBA erbjuder en bred grund i modern företagsadministration och ledning.

Du kommer att behärska verktyg och modeller som förbättrar strategiskt tänkande, beslutsfattande och ledarskap genom en familj av professionella program som låter dig välja den kvalifikation som passar.

29%: Andel MBAs anställda vid eller över styrelsens nivå inom sex till tio års examen. Förening av MBAs Karriärundersökning, 2010 Lär dig av akademiska och professionella ledare och bygga kraftfulla nätverk med dina medstudenter. Du utvecklar praktiska färdigheter som du omedelbart kan använda i ditt yrkesliv. Du får möjlighet att fokusera på områden av intresse för att maximera fördelarna med din karriär.

internationellt erkännande

Victoria MBA-program är ackrediterat till British-based Association of MBAs (AMBA), en internationellt erkänd global standard för alla MBA-program.

Victoria Business School är en av en liten grupp av handelshögskolor världen över som håller den "Triple Crown" av internationella företagsutbildning ackrediteringar. Du kan vara säker på att din kvalifikation kommer att stå emot det bästa runt om i världen.

Ekonomexamen (masterexamen)

  • Börjar: 5 mars 2018, 4 mars 2019
  • Typ: Kursarbete
  • Plats: På campus (Pipitea, Wellington)
  • Komplett: 240 poäng (16 kurser)
  • Inträde: Bachelorgrad och fem års arbetserfarenhet

Lediga

Ställ dina synpunkter på roller som verkställande direktör, chefsdirektör, ekonomichef, chef marknadschef, chefsinformatör och generalchef.

Många Victoria MBAs är nu C suite affärer och offentlig sektor chefer, både i Nya Zeeland och utomlands.

Prestationshissen och möjligheterna till befordran som MBA erbjuder kan öka din inkomster kraftigt.

33%: Den genomsnittliga lönen ökar över hela världen för MBAs direkt efter att ha fullgjort sin MBA. Detta hoppar till 92% på tre till fem år. Förening av MBAs Karriärundersökning, 2010

Stipendier

Du kan söka stipendier baserat på din studietivå, ämnesområde och bakgrund.

arbetsgivare stöd

Den förmåga som du får från att göra ett MBA-program innebär att din arbetsgivare kan vara villig att betala några eller alla dina kostnader.

Utländsk utbyte

Ta din MBA globala genom att slutföra en del av din studie utomlands hos en av våra partnerinstitutioner. Lär dig mer om att utföra utlandsutbyte Victoria i utlandet som en del av din MBA

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Mar. 2019
Duration
5 terminer
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum