Ekonomexamen (masterexamen)

Erbjuds av de äldsta engelskspråkiga University i Kanada, University of New Brunswick Saint John Masters of Business Administration (MBA) Programmet ger utbildning i världsklass och en av de kortaste återbetalningstider i Nordamerika för ett år eller deltid MBA .

Vår MBA är en investering i din framtid, med ett intensivt program som blandar klassrumsundervisningen med praktiska tillämpningar och verkliga världen erfarenhet.


Programmet syftar till att utveckla innovativa entreprenörs ledare, och våra studenter njuta av små klasstorlekar, en mångsidig internationell student kropp, tillgänglig fakultet och en engagerad personal.


Alla dessa faktorer samverkar för att finslipa de kunskaper du behöver för att konkurrera och lyckas på den globala marknaden.

Att lära sig på schemat

University of New Brunswick: s MBA-program ger studenterna flexibiliteten att utrusta sina kurser med deras individuellt schema.

Både heltid och deltid alternativ är strukturerade i moduler som bygger från grunderna i verksamheten till avancerade metoder. Den heltid program består av fem åtta veckors studiehelheter följt av en examensperiod, en valfri tremånaders arbetsplatsen praktik och en slutlig integrerande projekt.

Deltidsstuderande kan avsluta programmet i så lite som två och ett halvt år. Eleverna kan välja att ta någon av våra tre strömmar eller utveckla en unik kombination som passar deras individuella karriär behov.


Konkurrensfördel


Vår MBA-programmet erbjuder tre bäckar - International Business, entreprenörskap och teknisk förvaltning och allmän förvaltning.


Våra MBA-studenter får en gemensam grund i för jobbet i de två första modulerna studier samtidigt som specialiserat sig på ett område av intresse som de framsteg genom sina studier.


Att stiga och vara kvar i toppen i näringslivet kräver en otrolig bredd av kunskap - multinationella industrin aktivitet, innovativa affärsteknik, gärna självkännedom - allt med stöd av en bred verksamhet bas.


UNB Saint John erkänner och omfamnar denna utmaning med sin banbrytande MBA-program. Här kommer du att utveckla den kompetens och erfarenhet som du behöver samtidigt som man bygger relationer som varar livet ut.


Akademiker i vårt program inte bara ha en förståelse för de utmaningar och möjligheter den internationella affärsmiljön ger, men har också tillgång till ett globalt nätverk av kollegor och kontakter, ovärderliga i näringslivet idag.Släpp loss din potential


UNB Saint John MBA-programmet är respekterade och utmanande, utformat för dagens ekonomi. Kurserna undervisas av akademiker samt rutinerade utövare. Programmet erbjuder många möjligheter för nätverkande, praktik och studier utomlands för att spetsa din pedagogiska erfarenheter och släppa loss din innovation och ledarskap potential.


Studenter som kommer till vårt program inte bara har en unik möjlighet att studera med lärare som är världs experter inom sitt område, de är också på ett förnamn grund med all lärare och personal på grund av våra låga elev till professor förhållande.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 - 5 terminer
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum