Läs den officiella beskrivningen

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Öka din möjlighet med MBA i marknadsföring
Få kompetensen att konkurrera om högkvalitativa företags positioner inom branding och reklam med Grand Canyon University MBA med fokus på marknadsföring. Erbjuds av Colangelo College of Business innehåller denna online MBA i marknadsföring program teknik och vetenskaplig forskning för att hjälpa dig att göra en inverkan i företags marknadsföring. Med ett läroplan inbäddat i strategiutveckling, främjar detta program din kreativa anda och uppmuntrar etiska metoder till din tjänst.

I MBA i marknadsföring gradprogram analyserar du nuvarande trender och problem med internationella företag. Inleda strategier för att rikta sig till olika marknader genom att jämföra språk, estetik, religioner, affärsdoll och attityder om marknadsföringskoncept och strategier utforskas. I små, akademiskt stimulerande inlärningsmiljöer, diskutera formulering och genomförande strategier inom organisationer och hållbarhet på den globala marknaden. Forskning avdelningar funktioner från en ledande ställning och diskutera beteenden och tekniker som slag verksamheten och omfamna mångfald.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Studera tjänarnas ledarskap
I denna MBA i marknadsföring program, läggs tonvikten på marknadsföringens inverkan på global ekonomi och organisatorisk tillväxt, planering och förvaltning. Du använder dina interpersonella färdigheter för att hantera varje affärsfunktion och diskutera innovativa metoder för att öva marknadsföring av tjänster, internationell marknadsföring och hantering.

Vad du får lära

Accelerera din marknadsföringskunskap
Online MBA i marknadsföring accelererar ditt lärande genom flera kurs ämnen och mål:

  • Direktör begrepp och strategier i samband med förvaltningen av verksamheten i både tillverknings- och tjänstemiljöer
  • Förvaltning av marknadsföringsfunktionen, marknadsmiljöanalys samt marknadsplanering, strategi och kontroll
  • Mikroekonomiska och makroekonomiska begrepp som är relevanta för samtida företag
  • Kvantitativa verktyg och tekniker som används för att modellera affärsfunktioner och applikationer
  • Nuvarande tjänster marknadsföring begrepp, principer och teorier
  • Tillämpning av tjänster marknadsföringskoncept till verklig praxis genom fallanalys och externa projekt

Karriär Resultat

Främja din karriär med avancerad ledarskap
Marknadsföring MBA erbjuder dig avancerade färdigheter och förbereder dig att bedriva en karriär som marknadschef, chef, chef eller annan företagsledare. Typiska jobbtitlar är vice vd för marknadsföring, marknadschef eller direktör i alla typer av affärs- och serviceorganisationer.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum