Läs den officiella beskrivningen

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna din magisterexamen i ledarskap
Utveckla förtroende och beslutsamhet av en verkställande ledare. I vår Master of Business Administration (MBA) med inriktning på ledarskapsutbildningen lär du dig principerna om att leda och bygga ditt företag, medan tyngdpunkten i ledarskapsalternativ förbereder dig att leda ditt lag. I detta program, som erbjuds av Colangelo Business School, odlar du färdigheter och egenskaper för att etiskt hjälpa dig att driva effektiv förändring, produktion och tillväxt.

Denna MBA i ledarskapsprogram innehåller en rad ämnen som är relevanta för 21-talet företag. Granska grunderna för verksamheten, inklusive ekonomi, redovisning, ekonomi och kvantitativa studier, förutom verksamhetshantering. I små dynamiska inlärningsmiljöer utvärderar du avdelningsfunktioner från en ledande ställning och diskuterar innovativa strategier med experter och experter med olika bakgrund och perspektiv. Slutliga kurser leder dig genom bästa praxis som hjälper dig att manövrera genom utveckling, tillväxt och förändring av stadier i din organisation.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Studera tjänarnas ledarskap
I detta ledarskaps MBA-program får du förståelse för företag, administration och ledarskap. Granska komponenterna som skiljer tjänareledare och processen för att skapa ett ömsesidigt, produktivt system. Utforska ledarkommunikation och strategier som bygger synergi bland medlemmar, utveckla en stark organisationskultur och bygga en högpresterande organisation.

Vad du får lära

Upptäck vår MBA i ledarskapsplan
MBA i ledarskap utforskar ett brett utbud av ämnen och lärandemål:

  • Ledande redovisningskoncept och rutiner för intern rapportering, kostnadsbeteende, system, budgetering och prestationsbedömning
  • Finansiella affärer beslut, inklusive prognoser, utveckling av proforma, förvaltning av rörelsekapital och insamling av insamlingar
  • Ledarskapsmodeller och teorier utvärderas genom olika insikter och synpunkter
  • Främja och främja etiska och socialt ansvariga affärsmetoder
  • Planera, genomföra och definiera strategier inom organisationer

Karriär Resultat

Främja din karriär med avancerad ledarskap
Denna ledarskap MBA grad ger dig de färdigheter som krävs för att utveckla och få självförtroende i ditt ledarskap. Typiska karriärer för kandidater med en MBA i ledarskap omfattar företagsledare, chefer, chefer eller ledare i alla typer av företag eller serviceorganisationer.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum