VIKTIGA FÖRDELAR MED Master of Business Administration i Sales & Marketing

  • Förbättra dina kunskaper och färdigheter för att hantera moderna marknadsförings utmaningar
  • Utveckla framgångsrika marknadsföring och försäljningsstrategier och planer
  • Att få en "hands-on" erfarenhet av försäljning
  • Mastering marknadsföring och säljverktyg och tekniker
  • Att lära av ett akademiskt och professionellt kvalificerade lärare kropp
  • Utveckla möjligheter till nätverkande på den internationella marknaden

PROFIL

Master of Business Administration (MBA) i Sales & Marketing är utformad för yrkesverksamma som vill vidare sin karriär inom försäljning och marknadsföring. Programmet bygger chefer som behärskar marknadsföring och försäljningsprocessen: hur man designar framgångsrika försäljnings- och marknadsföringsstrategier? Hur man effektivt ta itu med marknads- och försäljningsbeslut? Hur man genomför olika försäljnings- och marknadsföringsverktyg?

MBA-program DETALJER

Kalender: MBA-programmet har fyra startdatum: September, november, mars och maj

Innehåll: Utöver kärnverksamheten kurser med fokus på kvantitativ problemlösning, MBA utbildar unga yrkesverksamma att bli framtida chefer med kurser i teori och praktik: verksamhet och projektledning, ledarskap och organisationsbeteende, Global Entrepreneurship och riskkapital initiering, strategisk ekonomisk förvaltning och företagens sociala ansvar. Magisterna för företagsekonomi består av 14 kurser som tas över ett år.

Fakulteten: Fakulteten vid IUG i Schweiz, är internationell erfarenhet, praktisk orientering och fokuserade på sin undervisning. De lärare är elevcentrerad och åtagit sig att främja en stimulerande inlärningsmiljö.

Studera i Schweiz: Genève tillhör en utvald grupp av verkligt "internationella" städer i världen, vilket gör det till en idealisk plats för att studera internationell förvaltning. Läs mer om att studera i Genève.

Ett internationellt nätverk

Den International University i Genève har etablerat ett starkt nätverk, utveckla utbytesprogram med 17 universitet över hela världen. Läs mer om vårt internationella nätverk.

Din karriär med din MBA

MBA-studenter har gått vidare till ledande befattningar inom multinationella företag, familjeföretag, internationella organisationer och regeringar.

Karriärtjänster:

International University i Genève ger rådgivning för att hjälpa eleverna i deras karriär beslut. International University i Genève ger Karriär rådgivning för att hjälpa eleverna.

MBA ENTRÉ

Ansök online för MBA-programmet: Fyll i ansökningsformuläret.

MBA inträdeskrav:

Studenter ansöker om MBA-programmet måste ge flera dokument. Se behörighetskraven.

MBA terminsavgifter

Undervisningen av International University i Genève, Schweiz, är CHF 36.400 för Master of Business Administration forskarutbildning. Läs mer om Studieavgifter. Avgifterna inkluderar läromedel, fall och läroböcker.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från The International University in Geneva »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
36,400 CHF
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum