Master of Business Administration (mba) (European & Us ackrediteringar)

The International University in Geneva

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration (mba) (European & Us ackrediteringar)

The International University in Geneva

VIKTIGA FÖRDELAR MED Master of Business Administration

Lärande i en dynamisk miljö i Schweiz med en mångkulturell studentkåren och fakultet med "verkliga världen" erfarenhet; Tillhandahålla praktiska färdigheter för att främja personliga och professionella mål; Utforska de senaste affärs teorier och metoder; Att få insikt i globala företag, deras förvaltning och drift.

PROFIL

Master of Business Administration (MBA) är avsedd för unga yrkesverksamma intresserade av att göra karriär inom företagsledning. MBA ger en omfattande introduktion till dagens globala affärsmiljö: Vilka är de viktigaste utmaningarna för företag? Hur är företag lyckas på internationell nivå? Varför är affärsetik och socialt ansvarstagande avgörande?

MBA-program DETALJER

Kalender: MBA-programmet har fyra startdatum: September, november, mars och maj.

Innehåll: Utöver kärnverksamheten kurser med fokus på kvantitativ problemlösning, MBA utbildar unga yrkesverksamma att bli framtida chefer med kurser i teori och praktik: verksamhet och projektledning, ledarskap och organisationsbeteende, Global Entrepreneurship och riskkapital initiering, strategisk ekonomisk förvaltning och företagens sociala ansvar. Master of Business Administration består av 14 kurser tagit över ett år.

Fakulteten:

Fakulteten vid IUG i Schweiz, är internationell erfarenhet, praktisk orientering och fokuserade på sin undervisning. De lärare är elevcentrerad och åtagit sig att främja en stimulerande inlärningsmiljö.

Studera i Schweiz:

Genève tillhör en utvald grupp av verkligt "internationella" städer i världen, vilket gör det till en idealisk plats för att studera internationell förvaltning. Läs mer om att studera i Genève.

Ett internationellt nätverk

Den International University i Genève har etablerat ett starkt nätverk, utveckla utbytesprogram med 17 universitet över hela världen. Läs mer om vårt internationella nätverk.

Din karriär med din MBA

MBA-studenter har gått vidare till ledande befattningar inom multinationella företag, familjeföretag, internationella organisationer och regeringar.

Karriärtjänster: International University i Genève ger rådgivning för att hjälpa eleverna i deras karriär beslut. International University i Genève ger Karriär rådgivning för att hjälpa eleverna.

MBA ENTRÉ

Ansök online för MBA-programmet:Fyll i ansökningsformuläret.

MBA inträdeskrav: Studenter ansöker om MBA-programmet måste ge flera dokument. Se behörighetskraven.

MBA terminsavgifter

Undervisningen av International University i Genève, Schweiz, är CHF 36.400 för Master of Business Administration forskarutbildning. Läs mer om Studieavgifter. Avgifterna inkluderar läromedel, fall och läroböcker.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
36,400 CHF
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Geneva, Geneva
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Schweiz - Geneva, Geneva
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan