Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration


Det är ett komplext program med ett enkelt löfte: En hög kvalitet MBA till ett överkomligt pris. Genom WIU MBA-studenter förbereds för socialt ansvarstagande ledarskap och ledande roller i ett ömsesidigt beroende, mångkulturella och varierande näringsliv.


Den WIU MBA är ackrediterat av den amerikanska församlingen av Collegiate Schools of Business (AACSB) - sätta WIU i topp 25% av handelshögskolor i hela landet.


Översikt


Den WIU MBA är öppen för ekonomer och i humaniora, teknik, matematik, naturvetenskap och andra områden. Utbildningsprogrammet krav är baserade på tidigare genomförda kurser och kan variera mellan 33 och 60 timmar termin.


MBA-kurser erbjuds av departementen of Management, Marketing and Finance, redovisning, ekonomi, Information Management och vetenskap beslut, och jordbruk.


Uppdraget för MBA-programmet vid Western Illinois University är att förbereda personer för ledarskap och socialt ansvar ledande roller i ett ömsesidigt beroende, mångkulturella och varierande näringsliv.


Kurser


Stiftelsen kurserna ger en gedigen bakgrund i begrepp av affärsfunktioner för studenter som inte har tillfredsställande akademiska arbetet inom dessa områden. Framgångsrika MBA-studenter behöver en bas av upp till 27 termin timmar av kurser inom redovisning, ekonomisk teori, den rättsliga miljön för företag, företagsstatistik, operationsanalys, principer, marknadsföring, drift och ledning informationssystem.


Fokusområde kurser utveckla funktionella och tekniska kunskaper, analytiska färdigheter och mellanmänsklig kommunikation. Eleverna väljer kurser som ger dem väl avrundad exponering i följande centrala perspektiv: organisatoriska, finansiella, globala och konkurrenskraftigt planering. En Capstone naturligtvis, strategisk ledning, ger ramen för full integration av specifika företag discipliner.


Koncentration kurserna väljs från ett av funktionella områden eller från en tvärvetenskaplig uppsättning kurser. Detta ger studenter med maximal flexibilitet med bibehållen specifika karriär behov och önskemål.


Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
634 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum