Vårt MBA-program gör det möjligt för studenterna att få kunskap inom kärnverksamhetsområdena Entrepreneurship, Global Affairs och International Law

Programmet ger studenterna en högkvalitativ, professionell utbildning inom företagsekonomi och därigenom kvalificerar dem för fler olika jobbmöjligheter.

MBA-programmet består av tre akademiska komponenter: kärnkrav, koncentrationsvalider och en capstone-upplevelse. För att kunna göra examen med en MBA-examen måste studenten genomföra minst 36 högskolepoäng, varav 24 hp är kärnkurser och 12 hp är koncentrationsvalider.

Kärnkraven består av 9 obligatoriska kurser, värd 24 poäng.

Koncentrationskravet är att ta fyra klasser (12 hp) från en av tre koncentrationer: (a) Entreprenörskap, (b) Global Affairs eller (c) Internationell rätt

Under varje termin av studien förväntas studenten slutföra två obligatoriska kurser och en koncentrationsutbildning. Studenterna måste slutföra CAPS 501 under sin första studieperiod.

Entreprenörskoncentration

Entreprenörskapsprogrammet ger studenterna den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att utmärka sig som företagare i dagens högt konkurrensutsatta globala affärsmiljö. Studenter förvärvar kritiska färdigheter i samband med förståelse och hantering av innovation, branding och intrapreneurship. Som en del av programmet lär eleverna att utveckla och kommersialisera sina egna projekt.

Globala affärer

Global Affairs-läroplanen ger eleverna möjlighet att tänka kritiskt om de olika sammanlänkade komponenterna i den globala ekonomin. Från informationsteknologrevolutionen till omstrukturering av försörjningskedjor, monopolistiska metoder för hållbar utveckling, får eleverna fördjupad kunskap om den grundläggande dynamiken som har förvandlat den globala ekonomin.

Internationell lag

Den internationella lagen

Kärnkrav

Kurstitel

Entreprenörskapskoncentrationskrav

Kurstitel

Global Affairs Concentration Requirements

Kurstitel

Internationell lag

Kurstitel

MBA Anmälningsförfaranden

Vårt inträdeswebbplats ger både inhemska och internationella studenter den information som behövs för att ansöka om vårt MBA-program.

BAU International University söker studenter som är kreativa, kritiska tänkare och är redo att ta sina intellektuella och professionella liv till nästa nivå. En ansökan anses inte vara fullständig förrän BAU har erhållit alla nödvändiga handlingar. När ansökningarna är färdiga, granskas de noggrant. Sökande utvärderas med hänsyn till antagningskraven och väljas därefter.

Sökande bearbetas på förstklassig basis. Att sända alla nödvändiga dokument i ett paket kan hjälpa till att påskynda ansökan. I vissa fall kan eleverna kunna skjuta upp anmälan. Studenter som skjuter upp anmälan kommer att vara skyldiga att möta vad som helst undervisning och avgifter krävs vid anmälan.

Program undervisas på:
Engelska
Bay Atlantic University - Washington, D.C.
Senast uppdaterad July 15, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
36,000 USD
Stipendier är tillgängliga
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019