Detta program är ackrediterat av ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Vårt MBA-program gör det möjligt för studenter att få kunskap inom kärnverksamhetsområdena entreprenörskap, globala frågor och ekonomi

Programmet ger studenterna en högkvalitativ, professionell utbildning inom företagsekonomi och därigenom kvalificerar dem för fler olika jobbmöjligheter.

MBA-programmet består av tre akademiska komponenter: kärnkrav, valfria koncentrationer och en kapstenupplevelse. För att få examen med en MBA-examen måste studenterna lyckas genomföra minst 36 hp, varav 24 hp är grundkurser och 12 hp är valfria koncentrationer.

Kärnkrav

Kärnkraven består av 9 obligatoriska kurser, värd 24 poäng.

Kurstitel

Koncentrationskrav

Koncentrationskravet är att ta fyra klasser (12 hp) från en av tre koncentrationer: (a) Entreprenörskap, (b) Globala frågor eller (c) Ekonomi

Under varje termin av studien förväntas studenten slutföra två obligatoriska kurser och en koncentrationsutbildning. Studenterna måste slutföra CAPS 501 under sin första studieperiod.

Entreprenörskoncentration

Entreprenörskapsprogrammet ger studenterna den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att utmärka sig som företagare i dagens högt konkurrensutsatta globala affärsmiljö. Studenter förvärvar kritiska färdigheter i samband med förståelse och hantering av innovation, branding och intrapreneurship. Som en del av programmet lär eleverna att utveckla och kommersialisera sina egna projekt.

Kurstitel

Globala frågor koncentration

Global Affairs-läroplanen ger eleverna möjlighet att tänka kritiskt om de olika sammanlänkade komponenterna i den globala ekonomin. Från informationsteknologrevolutionen till omstrukturering av försörjningskedjor, monopolistiska metoder för hållbar utveckling, får eleverna fördjupad kunskap om den grundläggande dynamiken som har förvandlat den globala ekonomin.

Kurstitel

Ekonomi

Ekonomin

Kurstitel

MBA Anmälningsförfaranden

Vårt inträdeswebbplats ger både inhemska och internationella studenter den information som behövs för att ansöka om vårt MBA-program.

BAU International University söker studenter som är kreativa, kritiska tänkare och är redo att ta sina intellektuella och professionella liv till nästa nivå. En ansökan anses inte vara fullständig förrän BAU har erhållit alla nödvändiga handlingar. När ansökningarna är färdiga, granskas de noggrant. Sökande utvärderas med hänsyn till antagningskraven och väljas därefter.

Sökande bearbetas på förstklassig basis. Att sända alla nödvändiga dokument i ett paket kan hjälpa till att påskynda ansökan. I vissa fall kan eleverna kunna skjuta upp anmälan. Studenter som skjuter upp anmälan kommer att vara skyldiga att möta vad som helst undervisning och avgifter krävs vid anmälan.

Program undervisas på:
  • Engelska
Bay Atlantic University - Washington, D.C.
Senast uppdaterad Oktober 16, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan 2020
Maj 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
18,000 USD
Per år - stipendier tillgängliga
Deadline
Nov 1, 2019
Apr. 1, 2020
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Nov 1, 2019
Startdatum
Maj 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Apr. 1, 2020
Startdatum
Aug 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Juli 15, 2020

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Nov 1, 2019
Slutdatum

Maj 2020

Location
Sista anmälningsdag
Apr. 1, 2020
Slutdatum

Aug 2020

Location
Sista anmälningsdag
Juli 15, 2020
Slutdatum