Master of Business Administration (MBA)

ESMT Berlin

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration (MBA)

ESMT Berlin

ESMT Master of Business Administration är ett ettårigt, heltids MBA-program med inriktning på internationell ledning. Kurser utbildas på ESMT huvud campus i Berlin, Tyskland. ESMT tar emot upp till 70 begåvade proffs varje år för att ansluta sig till ett intensivt program som lyfter fram innovation, teknik, hållbarhet och personlig utveckling. Studenter ges oöverträffade möjligheter till självförbättring och nätverkande samtidigt som de lär sig att behärska global företagsadministration från Tysklands mest internationella företagsfakultet.

ESMT styrkor

Ledarskap och personlig utveckling: På ESMT håller vi klassstorleken små så att varje elevs utveckling kan vara kärnan i programmet. Inga 500-personliga föreläsningssalar här.

Teknikhantering: ESMT tror på att innovera genom teknik. Upplev detta nära specialiseringsspåret "Managing Innovation and Technology" och genom högteknologiska och högeffektiva konsultprojekt som erbjuds varje år. Glöm inte att bli med i ESMT Entreprenörsklubb för den unika möjligheten att ansluta till Europas mest livfulla nystartade företag i Berlin.

Hållbart och ansvarsfullt ledarskap: Med det globala valbara spåret "Global Sustainable Business", ta reda på den internationella ledningens roll när det gäller att förbättra planet. Genom Social Impact Club kopplar du dig till lokala och internationella icke-statliga organisationer och sociala företagandeföretag, med vilka du kan organisera ett konsultprojekt som gynnar världen.

Nätverk i Berlin: Du får flera möjligheter att näta och träffa HR-representanter, företagsledare, entreprenörer och akademiska specialister under hela MBA-programmet.

Programdatum

ESMT : s MBA är ett 12 månaders program. Klasser börjar i januari och slutar i december varje år.

Utöver kärnprogrammet utnyttjar vissa studenter unika möjligheter att vidareutveckla sina utbildnings- eller karriärmål:

 • Goethe Institut: Tidiga sökande kan flytta till Berlin två månader tidigt för att slutföra en intensiv tysk språkkurs till en reducerad kurs.
 • GNAM Network Week: Studenterna har möjlighet att delta i klasser i en vecka på prestigefyllda partnerskolor. Deltagande institutioner är Yale SOM New Haven; IE Madrid; EGADE Mexico City; Koç Istanbul; UCD Smurfit Dublin; Fudan Shanghai och många fler.
 • Peking Exchange Program: Upp till två studenter per år utöka sin MBA med 6 månader för att ta ytterligare MBA kurser vid Peking University Guanghua School of Management.
 • Ansvarigt ledarskapsförbund: I samordning med ESMT Vännerkring kan MBA-kandidater fördröja sin arbetssökning i 6 månader för att tillhandahålla pro bono-tjänster till sociala entreprenörer, icke-statliga organisationer och handelshögskolor i utvecklingsländer.

Förkunskapskrav

För att bli ansedd för ESMT internationella MBA-program måste studenterna ha:

 • Minst tre års professionell, forskarutbildning
 • En kandidatexamen eller motsvarande
 • Starka GMAT- eller GRE-poäng
 • För icke-engelska talare, TOEFL-poäng (95 minimum) eller motsvarande
 • Fullföljd onlineapplikation
 • Personlig intervju

Bor i Berlin:

MBA-studenter borde betala tillräckligt med pengar för att täcka sin lägenhet, försäkring, kollektivtrafik eller cykel, mat och underhållning. Vi rekommenderar att du kostar 1 000 euro till 1 500 euro per månad.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad July 28, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
43,500 EUR
Totala studieavgifter. Dessa avgifter inkluderar kostnaden för böcker och fall. De inkluderar inte resor till och från det frivilliga internationella fältseminariet och globala nätverksutbyten.
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan