Läs den officiella beskrivningen

Koç University MBA-program grundades 1993 för att ge en omfattande verksamhet utbildning som involverar en rigorös och innovativa läroplan undervisas av världsklass fakultet. Den är utformad för att inkludera de bästa egenskaperna hos MBA-program som erbjuds på de stora universiteten i världen. Undervisningsspråket är engelska.

Det primära syftet med Koç MBA-program är att ge kunskap, insikt och kompetens för framtida globala ledare som kommer att påverka förändringar i organisationer och samhällen de är inblandade i. Koç MBA-examen kommer att vara företagsledare i framtiden ansvarar för effektiva organisationer som drivs av marknaden, globalt medvetna, socialt ansvarstagande och där beslutsfattandet bygger på uppgifter med en strategisk inriktning. Våra studenter är förberedda för ett brett spektrum av yrken som sträcker sig från allmän förvaltning till specialiserade områden, inklusive investment banking, marknadsföring och supply chain management. Koç MBA är en post-upplevelse program.

Jämfört med vanlig två år MBA, Koç University 12-månaders MBA levererar ungefär samma kontakt timmar i en tolvmånadersperiod med en intensiv schema.

Urval

Det första och viktigaste villkoret för anslutning till Koç MBA-programmet är att vara en mycket motiverad och engagerad person. Dessutom måste de sökande ha följande kvalifikationer:

  • En grundexamen från en ackrediterad institution
  • Minst två års heltids professionell arbetslivserfarenhet
  • Avslutade militärtjänstgöring (i förekommande fall) eller bevis på senareläggning
  • Kunskaper i engelska

För att vända sig till MBA-programmet, måste sökande fylla i ansökan online (Gradapp.ku.edu.tr) och ladda upp följande; - GMAT / GRE test poäng (bör också sändas till institutionen nummer 0163) - Genomsnittlig GMAT poäng för MBA klass 2012-2013: 606 - En tjänsteman akademiska utskrift från varje universitet deltog - Tre essäer som anges - Ansökningsavgift inbetalningskort - TOEFL och ALES poäng kan också laddas upp om tillgängliga - 2 referensbrev skall lämnas in för ansökan.

Den sökande ska ge kontaktuppgifter för dem som kommer att fylla i referensbrev i ansökan online. De kommer att förses med webblänken av hänvisningsbokstaven form via e-post.

Utvalda sökande kommer att kallas till en intervju av Graduate School of Business. Kandidaterna kommer att ges en kort artikel att läsa och studera innan intervjun och kommer att bli ombedd att svara på frågor i samband med artikeln som en del av intervjun.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
19,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum