Master of Business Administration (MBA)

Jan Amos Komenský University Prague

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration (MBA)

Jan Amos Komenský University Prague

MBA-programmet är för närvarande vara kvalificerings standard för chefer i tjeckiska och internationella företag och institutioner. Den vänder sig till chefer med yrkeserfarenhet för att kvalificera sig vidare i Human Resources Management och Europeiska unionen. Studenterna kommer att kvalificera sig för att utveckla sin egen top karriär i förvaltningsstrukturer på olika nivåer, särskilt i EU-länderna.

MBA-programmet akademiker blir ledande experter inom personalförvaltningen inom EU: s institutionella, ekonomiska och rättsliga ramar.

Genom MBA studieprogram chefer förvärva ett omfattande system av kunskap och färdigheter behövs för att bygga en framgångsrik karriär inom näringsliv och förvaltning, inklusive den offentliga förvaltningen, särskilt inom utbildning och Human Capital Management.

De utexaminerade har bemästrat på avancerad nivå de europeiska institutionella, ekonomiska och rättsliga ramar med fokus på mänskliga resurser. De är beredda att utveckla sina fortsatta karriärer genom tillämpa teoretiska och praktiska kunskaper direkt till komplexa problem lösa i affärer, entreprenörskap och institutionell förvaltning. De utexaminerade har också behärskar metoder för vidareutbildning, livslångt lärande, och teamledarskap. Deras förmåga att syntetisera teoretisk kunskap och dess praktiska tillämpning i ledande miljön fastställs genom att försvara den slutliga avhandlingen.

De viktigaste profilämnen för MBA-programmet i Human Resources Management och Europeiska unionen är följande: Human Resources Management, europeisk integration, juridiska system, politisk och ekonomisk geografi EU, ekonomisk analys, Organizational Beteende och ledarskap, strategiska och operativa styrningen, problemlösning och krishantering, IT och informationssystem.

Verk studie är organiserad i helgen studieblock (ca 5 helger per termin). Standardlängd studietiden är 1,5 läsår (3 terminer) uppdelade i 5 studieområden. Studien avslutas med försvaret av en avhandling. Akademiker tilldelas yrkestiteln Master of Business Administration (MBA.

2

MBA-programmet har framgångsrikt åter ackrediterade i februari 2015.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 terminer
Deltid
Information
Deadline
Locations
Tjeckien - Prague, Prague
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Tjeckien - Prague, Prague
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan