Read the Official Description

Master of Business Administration (MBA) är sörjt för studenter som vill få en forskarutbildning inom området Business and Management. Dess huvudsyfte är att ge studenterna en gedigen kunskap i näringslivet i kombination med den tekniska kompetens som krävs för att lyckas i olika delar av verksamheten. Programmet erbjuder även moduler inom International Business, International Hospitality Management och internationell turism.

Varför Välj detta programmet?

Programmet stöds av BERJAYA-koncernen - en av Malaysias största och mest diversifierade konglomerat. Företagets chefer är en del av gruppen av resurs talang som ger programmet en unik fördel gentemot andra forskarutbildningskurser.

Programmet är utformat inte bara för dem som är intresserade av att främja sina studier utan också för studenter som arbetar, eftersom det erbjuder klasser på kvällen och under helgerna.

Campus ligger i centrala affärsdistrikt i Kuala Lumpur, en av de mest livliga städer i världen som sätter eleverna i centrum för affärsverksamhet och möjligheter.

Vad du kan vänta här programmet?

MBA-programmet omfattar områden som ledarskap, human resource management, IT, finans, ekonomi, marknadsföring och affärsetik. Tillval inom områdena International Business, International Hospitality, och International Tourism erbjuds också.

Behörighet:

En erkänd kandidatexamen minimum CGPA 2.5. Fem (5) års arbetslivserfarenhet om CGPA är under 2,5. Eller någon likvärdig från erkänd institution.

Uppfyllt engelska kravet på ett av följande sätt:

  • MUET (Band 5 eller högre), - IELTS (nivå 6.0 eller högre);
  • TOEFL 550 / KBT 213 / IBT 79-80;
  • Andra engelska certifiering bevisar samma kompetens som de som anges ovan;
  • Framgångsrikt slutförande av en engelsk medel kandidatexamen;

Intag: januari, april och augusti.

Varaktighet:

  • Heltid: 1 år;
  • Deltid: 2 år (Weekend och Kvällskurser från 18:30 till 09:30)
Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Apr. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019