EFMD Epas Accredited

Den Master of Business Administration (MBA) programmet vid Laurentian University är anpassad för din snabba, mycket konkurrensutsatt värld. Sätt oss på prov.

Starta en nyligen reviderade läroplanen på hösten 2015, är MBA-program finns på ett flexibelt format som möjliggör fullständig eller deltidsstudier genomförda på nätet, på campus eller genom en kombination av båda formaten. Lära när och var är verkligen upp till dig!

Bygger på kärnverksamheten stiftelser, den MBA-programmet ger eleverna de kunskaper och färdigheter som kunder kräver att ta sin verksamhet till nästa nivå. Kurser fokuserar på etiskt ledarskap, avancerade finansiella och marknadsföringskoncept, hantera informationssystem, affärsstrategi och undersöker komplexiteten i att hantera i ett globalt sammanhang. En hörnsten konsultprojekt ger en direkt koppling till industrin och tillämpning av ny kunskap hela programmet. Nyutexaminerade kommer att krävas för att slutföra ett arbetsintegrerat lärande program som kommer att ge dem den erfarenhet som behövs för att flytta sin karriär framåt.

Bli din arbetsgivares största tillgång

Den Laurentian University MBA går utöver utvecklingen av affärskunskap. De interaktivt lärande upplevelser på nätet och på campus kommer att fokusera på tillämpning av teorin genom handling - att bygga kompetens som arbetsgivarna vill ha från deras företagsledare.

Flexibel • Anpassat

Sökande kan bli antagen till fullt ONLINE leveransalternativ med en årlig startpunkter i september, januari och maj. Utan krav på campus, lära av var och när är verkligen upp till dig. Det här formatet är idealiskt för affärsmän som behöver flexibilitet att balansera arbete med familj och samhällsåtaganden.

Vem lära på nätet?

 • Affärsmän som arbetar i ett heltids kapacitet
 • 55% av online-elever är kvinnor
 • Genomsnitt av 13 år av medelaktivt arbetslivserfarenhet
 • Genomsnitt av 43 års ålder (upp till tidigt 70-tal)
 • 60% av eleverna finns i Ontario
 • Stora kulturella mångfalden bland studenter
 • En ON-CAMPUS ettåriga snabbspårsalternativ (september juli) är tillgänglig för ekonomer som uppfyller de minimi behörighet och har fått avancerade stående mot stiftelser nivån på MBA-programmet.

Vem lär på campus?

 • Senaste ekonomer
 • Internationella studenter som vill komplettera sin utbildning och erfarenhet med en nordamerikansk examen
 • Senaste akademiker från icke-företagsekonomiska examina med en minderårig i ledningen
 • Lokala affärsmän som studerar på deltid (främst från gruvdrift, hälsa, offentliga och utbildningssektorerna)

prisvärd

Den Laurentian University MBA ger bäst valuta för pengarna. En kvalitet lärande i leveransen format du önskar är tillgängliga för mindre än $ 11,965 * för hela programmet för inhemska studenter och $ 29.091 ** för internationella studenter.

Tjäna medan du lär dig genom online-lärande alternativet och ta så lite som en kurs per år för att hålla aktiv i programmet. Avancerad står gentemot näringsliv grunder MBA kan ge betydande tids- och kostnadsbesparingar. Heltids inhemska studenter kan också få tillgång till Graduate Undervisningsassistent (GTA) möjligheter.

Ännu inte övertygad?

Har inte varit i klassrummet under en lång tid? Inte redo att fullt ut engagera sig i MBA-program? Laurentian ger tillgång till affärs stiftelser kurser före fullt tillträde till MBA-programmet. Med 4-årig grundexamen och minimi B (70%) i genomsnitt, kan du komma igång utan att ha slutfört GMAT.

BEHÖRIGHETSKRAV

För att bli antagen till Master of Business Administration (MBA) programmet vid Laurentian University, måste du uppfylla minimi behörighet och lämna in en komplett ansökan paket.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
2,256 CAD
för kanadensiska medborgare, bofasta, Undantagna internationella studenter. $ 5,551.50 för internationella studenter.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum