Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Kombinera dina passioner för ledarskap och hälso- och sjukvård med en MBA i Health Systems Management
Förbered dig för en avancerad roll i systemhantering med Master of Business Administration (MBA) med inriktning på hälsosystem. Utbydad av Colangelo Business School, hjälper detta utbildningsprogram hälso-och sjukvårdspersonal förvärva de analytiska färdigheter som krävs för att etiskt kunna leda. Detta system för hälso- och sjukvårdsledning erbjuder en logisk progression av lärande. Börja med inledande kurser i redovisning, ekonomi, ekonomi och marknadsföring innan du deltar i managementteorier och policyer.

I MBA: s utbildningsprogram för hälso- och sjukvård, lär du dig att leda och hantera ett företag med bevisbaserade modeller. Du uppmuntras att behärska lärandemål och odla kompetens inom beslutsfattande, ekonomisk analys och effektiviserade processer. Programmet kulminerar med en djupgående utvärdering av vården inom det 21: a århundradet.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Lär dig färdigheterna för att omvandla sjukvårdsbranschen
I Grand Canyon Universitys MBA i hälsovårdsprogram lär du dig att utveckla högkvalitativa organisationer som överensstämmer med dagens hälsovårdspolitik. Lär dig att integrera koncept från strategisk operationshanteringsteori i vardagen för att skapa en mångsidig kultur som stöder excellens i vården. I detta program utvecklar du kunskapen för att upprätthålla ett etiskt hälsovårdssystem.

Vad du får lära

Utforska MBA Health Systems Real-World Coursework
Hälsosystemhanteringsprogrammet omfattar följande ämnen:

  • Kunskap, värderingar och färdigheter som behövs för avancerad förvaltningspraxis i ett utvecklande hälsovårdssystem
  • Direktör begrepp och strategier i samband med förvaltningen av verksamheten i både tillverknings- och tjänstemiljöer
  • Affärsledarkoncept och organisatoriska beteenden
  • Affärsfinansiella beslut, inklusive finansiell prognos och utveckling av proforma
  • Förvaltning av rörelsekapital, kapitalbudgettering, kapitalstruktur och insamling av kapital på kapitalmarknader

Karriär Resultat

Hitta din drömkarriär med en MBA i hälsosystem
Den MBA i hälso-och sjukvård ledning förbereder dig för ledarskap roller i medicinska eller företagsorganisationer. Du kan söka avancerade positioner som en direktör, chefsjurist eller vice vd för sjukvårdstjänster.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum