Läs den officiella beskrivningen

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Förbered dig för din PMI-certifiering (Project Management Institute)
Med Grand Canyon University's (GCU) Master of Business Administration (MBA) med inriktning på projektledning, kan du stärka din kompetens i effektiva affärsmetoder. Detta projektledningsprogram erbjuds av Colangelo Business School, som innehåller forskningsbaserade strategier med affärsgrunder för att förhöja dina kunskaper i traditionell och smidig projektledning. Coursework för att förbereda dig för funktionell hantering är logiskt inbäddad genom hela ditt program för att stödja din utveckling till en skicklig projektledare.

I denna MBA i projektledningsprogram läser du kärnfunktionerna hos en projektledare och tillämpar forskningsbaserade begrepp för att förbättra din effektivitet. Du använder dina interpersonella färdigheter för att hantera varje affärsfunktion och diskutera innovativa metoder för att minimera processer och förbättra produktiviteten. Om du väljer att driva GCU: s civilekonom med en inriktning på projektledning, har du tillgång till intensiv akademisk utbildning för att hjälpa dig att förbereda dig för den konkurrenskraftiga certifieringsprocessen från Project Management Institute (PMI) ®.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Tjäna din MBA och förbered dig för din PMI-certifiering
Traditionella, kvälls- och online-MBA-projektledningskurser är anpassade till PMI: s guide till Knowledge Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) och kan förbereda dig för följande certifieringar:

Certifierad Associate in Project Management (CAPM) ®: Entry Level Certification för projektutövare. Utformad för företagare med liten eller ingen projektupplevelse, exemplifierar denna certifiering din ökad förståelse för grundläggande kunskaper, terminologi och processer som krävs för effektiv projektledning.

Projektledning Professional (PMP) ®: Globalt efterfrågad, denna certifiering är viktig för projektledare som söker branschkännedom. Det demonstrerar din förmåga att leda och styra projekt.

Agile Certified Practitioner (ACP) ®: Designad för projektledare som arbetar inom extremt flytande miljöer, visar ACP-certifieringen din kunskap om smidig projektledning, som används för att utveckla icke-standardiserade och mycket anpassningsbara produkter inom IT, infrastruktur och teknik.

Vad du får lära

Real-World MBA Projektledning Coursework
MBA i projektledning accelererar ditt lärande genom flera kurs ämnen och mål:

  • Direktör begrepp och strategier i samband med förvaltningen av verksamheten i både tillverknings- och tjänstemiljöer
  • Traditionell projektledning som avgränsad i PMBOK® Guide
  • Mikroekonomiska och makroekonomiska begrepp som är relevanta för samtida företag
  • Kvantitativa verktyg och tekniker som används för att modellera affärsfunktioner och applikationer
  • Nuvarande tjänster marknadsföring begrepp, principer och teorier
  • Definition, formulering och genomförande av strategi inom organisationer

Karriär Resultat

Potentiella karriärer med avancerade projektledningskunskaper
Projektledningsgraden ger dig avancerade färdigheter och förbereder dig att bedriva en karriär som projektanalytiker, projektledare, verkställande direktör, verksamhetschef, chef eller annan affärsledare. Typiska arbetsplatser omfattar affärsenheter, serviceorganisationer, teknik- och IT-företag, designorganisationer och myndigheter.

*PMI, PMBOK, CAPM, PMP och ACP är registrerade varumärken till Project Management Institute, Inc.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum