Läs den officiella beskrivningen

ESE MBA tar ett tydligt tillvägagångssätt för företagsutbildning och ledarskap genom att kombinera den nuvarande affärsledningsteorin med bästa affärspraxis med ett särskilt fokus på att hjälpa studenter att uppnå sina drömmar och ambitioner.

Vårt är inte en vanlig MBA ... ESE MBA förvandlar sina studenter till visionära individer och ledare som är beredda att leva ett berikat liv och förbättrade karriärer. Om du vill utvidga horisonterna om vad som är möjligt, skaffa dig några tankar och verktyg för att ta på ditt livs resa, är det första steget att anmäla dig till ESE MBA.

Syftet med ESE MBA-programmet är att tillhandahålla ett tvärvetenskapligt och integrerat utbildningsprogram för individer som försöker konsolidera sina ledande prestationer hittills och förbereda sig för en karriär inom ledande befattningshavare, i sista hand på högsta strategiska nivåer.

Programmet är utformat för att avslöja programdeltagare till det senaste tänkandet och övningen inom ett brett spektrum av ledningsdiscipliner. Undervisningsmaterial är härledda från banbrytande akademisk forskning för att utveckla kritiska förmågor för analys och reflektion samt praktiska och interpersonella färdigheter för att förbereda de viktigaste ledande positionerna inom industri, handel och offentlig sektor.

MBA kommer att utrusta studenter med en förståelse för organisationer, deras förvaltning och den växande globala miljön där de arbetar. Studenterna kommer att bygga vidare på sin befintliga förståelse av ledning och organisation inom ramen för att göra det möjligt för dem att relatera sin affärserfarenhet till samtida ledningsidéer och praxis. Detta uppnås genom kritiskt tänkande, lagarbete, kreativitet och personlig utveckling i en mycket interaktiv och stimulerande miljö som uppmuntrar till rigorös, relevant och innovativ inlärning och forskning.

De viktigaste specialområdena för MBA-programmet är:

 • marknadsföring
 • International Finance
 • Företagande
 • Internationell verksamhet

Nyckelfunktioner

 • En dynamisk internationell inlärningsmiljö med studenter från hela världen, och härrör från olika branscher
 • Individuell uppmärksamhet på grund av små klassstorlekar
 • Flexibelt format med heltid och deltid studie
 • ESE omfattande och konkurrenskraftigt internationellt praktikprogram (valfritt)

Programmets huvudmål är då;

 • För att underlätta den avancerade studien av organisationer, deras ledning och det förändrade yttre sammanhanget där de är verksamma.
 • Att utveckla kunskap och förståelse för nyckelområden inom ledningen.
 • Att utveckla en karriär inom företag och ledning genom utveckling av relevanta färdigheter på lämplig nivå eller för att underlätta vidare forskning eller studier i området.
 • Att underlätta tillämpningen av kunskap och förståelse av företag och ledning till komplexa frågor genom kritiska och analytiska metoder till ledningsteori, övning och forskning.
 • Förbättra förmågan att utvärdera ledningstekniker, verktyg och modeller i olika sammanhang.
 • Att känna igen förhållandet mellan idéer och praxis.
 • Att utveckla personliga och interpersonella färdigheter som är relevanta för ledningen och kommunicerar de uppkomna frågorna i skriftlig och muntlig form.
 • Att utrusta studenter med nödvändig kunskap och färdigheter för att uppnå den lämpliga nivån på forskarutbildning och fortsätta sin utveckling av livslångt lärande.

Det bör betonas att programmet är en innovativ process i yrkesutveckling med en stark internationell unik komponent som ger studenterna möjlighet att flytta mellan olika campusar varje term och därmed njuta av en oöverträffad lärandeupplevelse.

Kursprogram

Master of Business Administration (MBA) programmet är en 12-månaders heltid kurs. Samtliga ESE-doktorsexamen examineras på engelska. MBA vid ESE har en standard 180 brittisk kredit struktur (90 hp). Avslutande av MBA-programmet omfattar:

 • heltid eller deltid *, obligatorisk närvaro
 • slutligt affärsprojekt
 • praktikplacering (valfritt)
 • Deltid på ESE London är endast tillgänglig för brittiska och EU-studenter

Term I

4 kärnkurser, gemensamma för alla MBA-studenter, oavsett specialisering, och del 1 i ledarskap, styrning och företagshållbarhetsmodul.

Term II

4 kärnkurser, gemensamma för alla MBA-studenter, oavsett specialisering, och del 2 i ledarskap, styrning och företagshållbarhetsmodul.

Term III

4 specialiseringskurser inom marknadsföring, internationell finansiering, internationell affärsverksamhet eller entreprenörskap samt del 3 av ledarskap, styrning och företagshållbarhetsmodul.

Term IV

Valfri praktikplacering, vanligtvis tre månaders varaktighet och slutligt affärsprojekt.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad February 7, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 13, 2020
Duration
12 - 18 månader
Deltid
Heltid
Pris
35,000 EUR
* Priserna kan komma att ändras enligt centrum för studier.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 13, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 13, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 13, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 13, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 13, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 13, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum