Read the Official Description

Den ESE MBA tar en distinkt inställning till verksamheten utbildning och ledarskap genom att kombinera den senaste företagsledning teori med bästa praxis i branschen med särskild inriktning på att hjälpa eleverna att uppnå sina drömmar och ambitioner.

Vår är inte en vanlig MBA ... ESE MBA förvandlar sina studenter till visionära individer och ledare beredda att leva ett berikat liv och förbättrade karriärmöjligheter. Om du funderar på att utöka horisonter för vad som är möjligt, skaffa sig några tankar och verktyg för att ta på ditt liv resa, är det första steget att skriva in sig i ESE MBA.

Syftet med ESE MBA-programmet är att ge ett tvärvetenskapligt och integrerande utbildningsprogram för personer som vill konsolidera sina ledande landvinningar hittills och förbereda sig för en karriär i ledningen, i slutändan på högsta strategiska nivåer.

Programmet är utformat för att exponera programdeltagare till senaste tänkande och praktik inom ett brett spektrum av förvaltnings discipliner. Läromedel härrör från banbrytande akademisk forskning i syfte att utveckla kritiska krafter för analys och reflektion, samt praktiska och social kompetens som förberedelse för centrala ledarskapspositioner inom industri, handel och offentlig sektor.

MBA kommer att ge studenterna en förståelse av organisationer, deras ledning och den föränderliga globala miljön där de verkar. Studenterna kommer att bygga på sina befintliga förståelse för ledning och organisation inom en ram som gör det möjligt för dem att relatera sin erfarenhet till dagens förvaltnings idéer och metoder. Detta uppnås tråg kritiskt tänkande, lagarbete, kreativitet och personlig utveckling i en mycket interaktiv och stimulerande miljö som uppmuntrar noggrann, relevant och innovativt lärande och forskning.

De viktigaste områden av specialisering för MBA-programmet är:

 • marknadsföring
 • International Finance
 • företagande
 • internationella affärer

Nyckelfunktioner

 • Dynamisk internationell inlärningsmiljö med studenter från hela världen, och har sitt ursprung från olika branscher
 • Individuell uppmärksamhet på grund av små klasser
 • Flexibla format med heltid och deltid studie
 • ESE omfattande och konkurrenskraftigt internationellt praktikprogram (tillval)

De viktigaste målen för programmet är då;

 • För att underlätta fördjupade studier av organisationer, deras ledning och den föränderliga yttre sammanhang i vilket de verkar.
 • Att utveckla kunskap och förståelse för viktiga områden av förvaltningen.
 • Att utveckla en karriär inom näringsliv och förvaltning genom att utveckla relevanta färdigheter på lämplig nivå eller att underlätta ytterligare forskning eller studier inom området.
 • För att underlätta tillämpningen av kunskap och förståelse för företag och förvaltning till komplexa frågor genom kritiska och analytiska metoder för förvaltning teori, praktik och forskning.
 • Att öka förmågan att utvärdera tekniker, verktyg och modeller i en mängd olika sammanhang.
 • Att erkänna sambandet mellan idéer och metoder.
 • Att utveckla personliga och sociala färdigheter som är relevant till ledningen och kommunicerar uppstår problem i skriftlig och muntlig form.
 • Att ge de studerande nödvändiga kunskaper och färdigheter för att uppnå en lämplig nivå av forskar tilldelning och deras utveckling livslångt lärande fortsätta.

Det bör understrykas att programmet är en innovativ process i professionell utveckling med en stark internationell unik komponent som erbjuder studenterna möjlighet att röra sig mellan campus varje termin därmed njuta av en oöverträffad lärande.

Kursprogrammet

Den Master of Business Administration (MBA) program är en 12-månaders heltid. Alla ESE program forskar Master examen ges på engelska. MBA vid ESE har en standard 180 brittiska kredit struktur (90 hp). Slutförande av MBA-programmet omfattar: • heltid eller deltid , obligatorisk närvaro • slutlig affärsprojekt • praktikplats (tillval) deltid på ESE London är endast tillgänglig för brittiska och EU-studenter

Term I

4 grundläggande kurser, gemensamma för alla MBA-studenter, oavsett specialisering, och del 1 av ledarskap, styrning och Corporate Sustainability modul.

Term II

4 grundläggande kurser, gemensamma för alla MBA-studenter, oavsett specialisering, och del 2 av ledarskap, styrning och Corporate Sustainability modul.

Term III

4 specialkurser i marknadsföring, International Finance, International Business eller entreprenörskap, och del 3 i ledarskap, styrning och Corporate Sustainability modul.

Term IV

Valfri praktikplats, vanligtvis tre månaders varaktighet och sista affärsprojekt.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Jan. 2019
Duration
12 - 18 månader
Part-time
Full-time
Pris
35,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum