Läs den officiella beskrivningen

Kelley-Manchester Global MBA

Studera med två elitskolor

Denna deltid MBA levereras av US-baserade Kelley School of Business, en världsledande inom leverans av online MBA, och Alliance Manchester Business School, en topp 30 företagsskola med sex centra runt om i världen. Tillsammans skolor erbjuder en kombinerad arv på nästan 150 år av innovation inom näringslivet och ledarskapsutbildning.

Kelley-Manchester Global MBA kombinerar världens bästa online MBA-undervisning med fördjupande, ansikte mot ansikte lärande på ett urval av 8 globala platser.

Förutom online-lärande omfattar den här flexibla MBA 18-dagars undervisning spridning över tre verkstäder bostäder (plus en valfri fem dagars verkstad i Washington DC).

blended delivery

Kelley-Manchester Global MBA kombinerar världens bästa online MBA-undervisning med nedsänkt ansikte mot ansikteundervisning på ett urval av 8 globala platser. Resultatet är ett flexibelt MBA som är en verkligt internationell erfarenhet.

verkstad schema

Semester 1: 6 dagar vid Kelley School of Business i Bloomington, Indiana

Semester 2: 6 dagar vid något Alliance MBS globalt centrum *

Semester 3: Alla online eller online + en 5-dagars offentlig policyverkstad bostad i Washington DC

Semester 4: 6 dagar vid något Alliance MBS globalt centrum *

* AMBS erbjuder även utvalda valfria ämnen som inkluderar en 3-dagars workshop i Washington DC.

Online lärande

Hälften av kurserna på Kelley-Manchester Global MBA levereras online genom Kelley School of Business, Indiana - världsledande inom online-lärande. Kelley rigorösa läroplan levereras på nätet på ett flexibelt, interaktivt format som fungerar för upptagen yrkesverksamma, så att du kan öka din karriär medan du fortsätter att hantera andra uppgifter i ditt liv. Du lär dig av samma respekterade fakultet som lär dig på skolans bostadsprogram - prisbelönta, tillgängliga lärare som kommer att ladda upp ditt tänkande på företagen. Kelley kommer också att leverera en klass från Washington DC, vilket ger en väl avrundad uppslukande upplevelse.

Ansikte mot ansikte undervisning

Hälften av kurserna på Kelley-Manchester Global MBA levereras av Alliance MBS. Dessa kurser innehåller typiskt en intensiv tre dagars verkstad levererad av vår högsta fakultet - en chans att komma ifrån ditt dagliga jobb och fördjupa sig i världens globala verksamhet.

Sedan öppna våra dörrar i 1965 som en av Storbritanniens första handelshögskolor, har vi satt upp bortsett med fokus på "learning by doing". Vår praktisk metod lär MBA att tillämpa teori att leva utmaningar, tänka kreativt och bli opinionsbildare.

Global Immersion

Du kan studera Alliance MBS-valfria val på ett urval av sex globala centra: Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Shanghai och Singapore. Detta är en möjlighet att studera vid sidan av dynamiska sinnen från hela världen och göra värdefulla kontakter. Du kommer att få nya perspektiv och utforska nya sätt att göra affärer. Plus, uteslutande till denna gemensamma MBA, får du möjlighet att studera på Kelleys campus i Bloomington, Indiana och Washington DC.

Ingångskrav

Inträde är konkurrenskraftigt och vi tar en helhetssyn när vi utvärderar kandidater. Vi letar efter de mest begåvade MBA med högsta potential.

Vi söker inte bara kandidater med mest upplevelse eller de bästa testresultaten. Vi använder ett brett utbud av kriterier för att utvärdera ansökningar, inklusive akademiska uppgifter, snabb karriärutveckling, ledarskapsegenskaper och entreprenörsanda. Vi bedömer också din potential att bidra till och förbättra din klasss professionella och kulturella mångfald.

Ingångskrav en överblick

 • Minst tre års yrkeserfarenhet efter avslutad examen med stark, konsekvent karriärutveckling och prestation
 • Bra grundutbildning eller internationell motsvarighet
 • Tillfredsställande GMAT® och GRE® eller Manchester Admissions Test poäng
 • Professionell redovisningskvalifikation (endast finansiell accelerationsväg)
 • Professionella färdigheter och kompetenser
 • Internationell exponering (värderad)
 • Entreprenörs erfarenhet (värderad)
 • Stark lagspelare
 • Utmärkta kommunikationskunskaper
 • Emotionell intelligens och personliga egenskaper
 • Bevis på engelsk kompetens (bedömd genom antagningsprocessen)

Inträdesväg för sökande utan examen

Om du inte har en examen kan det vara möjligt att få en plats utan angivna formella akademiska kvalifikationer.

Program undervisas på:
Engelska
Kinesisk
The University of Manchester, China Centre

Se 1 fler kurser från The University of Manchester, China Centre »

Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
65,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum