Höj dina ambitioner på detta världsklass, internationell deltid MBA-program som fokuserar på dig som ledare från början. Från entreprenörskap till internationell finansiering kommer du dra nytta av den senaste tänkande och finslipa de färdigheter som kommer att ställa dig ut i dagens konkurrensutsatta marknad.

Fördelar

Top globala organisationer vill globala chefer som trivs i en mångkulturell miljö, som har erfarenhet av andra kulturer och kan hantera över gränserna. Det kommer att finnas möjlighet att:

  • Förbättra din allmänna ledningskompetens för att flytta upp eller ändra karriär
Bredda din förståelse för internationella affärer genom att ta workshops på våra globala centra
Lär av en internationellt känd team av akademiker, branschexperter och företagsledare
Applicera kritiskt omdöme och visa ledarskap - som alla kan tillämpas på din nuvarande roll
Arbeta med globala chefer från lik av AstraZeneca, Bank of New York Mellon, IBM, KPMG, PWC och Siemens etc
Utnyttja vår dedikerade deltid Karriär Tjänst

Workshops

Workshops på den globala vägen kan tas i Storbritannien eller på en av våra globala internationella centra, och presentera en värdefull möjlighet att dela lärande med kollegor och att bygga upp ett globalt nätverk av kontakter:

  • Bostadsverkstäder tillhandahåller minst 24 timmar ansikte mot ansikte per kurs, vilket är mer direkt kontakt än många deltid på campusprogram.
Kurser utan bostadsverkstäder kompletteras med onlineverkstäder som består av online-diskussioner och handledning i samband med en formativ bedömning.
Lär dig av gästens högtalare.
Umgås med klasskamrater.

Verkstäder är en föreskriven del av kursen och närvaro krävs minst 80% av seminarierna. Antalet MBA-studenter i varje verkstad session hålls medvetet lågt, typiskt 25-30, för att bibehålla sin höga kvalitet och interaktiva karaktär.

Workshop sessioner levereras av ledande fakultet och en expertgrupp utanför universiteten som anses ledare inom sina respektive områden. De reser världen undervisning på våra globala centra, så att du får samma, genomgående hög standard på undervisningen oavsett var du befinner dig.

Projekt

Live Company Project Experience

Arbeta i utvalda grupper och genom användning av en blandad inlärningsmodell kommer du att nära efterlikna en verklig arbetsmiljö.

Du kommer att behöva interagera med andra medlemmar i din grupp och med de externa företagets anställda via e-post, diskussionsgrupper, videokonferenser och möten mellan ansikte mot ansikte. Under denna tid kommer du också göra din egen personliga forskning och studier.

Du kommer att få hjälp av en akademisk handledare, handplockad för sin expertkunskap.

Detta projekt kommer att innebära:

  • Lagarbete
Avslutande av en 10 000-ordsavhandling
12 månaders studie

I händelse av att en student har företags sponsring kan ett enskilt projekt genomföras som hjälper deras organisation att uppnå sina mål.

Group Business Simulation

Att arbeta i små grupper om fyra till sex personer, kommer du att genomföra ett utmanande projekt företag simulering baserad på verkliga problem genom dagens organisationer står inför.

Affärssimuleringen är utformat för att testa dina kunskaper i:

  • Lagarbete
kommunikation
ledarskap
Förhandling
Besluts fattande
Risktagande

Som en del av en grupp som du kommer att ta över en fiktiv företag som konkurrerar på en växande marknad och arbetar för att maximera sin aktiekurs i slutet av projektet.

Programstruktur

Global-MBA-struktur

Är MBS rätt för dig?

En skola är så ambitiös som du är!

Manchester är originalen för de ursprungliga tänkarna, och vår långa och stolta historia om forskningsprecision fortsätter den anda av innovation och prestation som staden är känt för.

På University of Manchester är vi stolta över våra utmanande, livsföränderliga MBA-program som lockar högkaliberstudenter från prestigefyllda företag över hela världen.

Vi rekryterar bara studenter som:

  • Är ambitiösa, dynamiska högpresterande
Vill du driva sin karriär till nästa nivå
Ha uthållighet och motivation att hantera ett intensivt utmanande MBA-program
Är öppen för nya idéer, situationer och utmaningar
Ha höga förväntningar på sig själva och andra
Triva under extremt tryck
Är både utmärkta ledare och effektiva lagspelare
Vill göra en varaktig inverkan på näringslivet
Strävar efter att bli socialt ansvariga chefer.

Om det här är du, och du vill veta mer, vänligen kontakta vår kursrådgivare.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
32,918 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag