Förduga din karriär med en mångkulturell smak

Utöka din framtid och bli expert på internationell företagsförvaltning. Denna magisterexamen fokuserar på toppmoderna färdigheter och begrepp som behövs inom det utmanande området för internationell verksamhet.

Denna mid-karriär magisterexamen kräver 3 års arbetslivserfarenhet efter kandidatexamen.

Som affärspersonal möter du nya krav och utmaningar i mångkulturella miljöer. Denna magisterexamen gör det möjligt för akademiker att hantera och leda internationell affärsverksamhet framgångsrikt.

Planering, hantering och genomförande av internationell verksamhet i utmanande affärsmiljöer spelar en viktig roll i dina studier. Du lär dig att tillämpa teori i praktiska fall av internationell företagshantering. Examensarbetet kan genomföras inom 1,5 år tillsammans med arbete som blandat lärande.

Med din magisterexamen kommer du att ha de färdigheter som behövs för att arbeta självständigt såväl som en aktiv medlem, ledare eller chef i organisationer. Du är en utbildad expert på att bygga internationella nätverk och ta hänsyn till olika aspekter av kulturella skillnader, kommunikation, förändringsledning, ledarskap och strategiskt tänkande.


Studiemål

Magisterexamen i International Business Management är en professionell högskoleexamen. Programmet fokuserar på toppmoderna färdigheter och begrepp inom internationell företagsförvaltning, och det gör det möjligt för studenterna att hantera och leda verksamhet i utmanande multikulturella miljöer i Finland och utomlands.

Studierna ger dig modern kompetens och verktyg för att leda och hantera krävande internationell verksamhet.

Graden uppfyller de kriterier som fastställs av det finska nationella examenssystemet samt med den europeiska ramen för grader och kompetenser. Graden ger en kvalifikation för en offentlig möte där en masterexamen krävs.


Studieinnehåll

Utbildningen är värd 90 poäng med inriktning på studier som krävs för att utveckla och hantera internationell affärsverksamhet. Studieformen är deltidsundervisning. Kursen innehåller föreläsningar, lagarbete, individuella avläsningar, presentationer och onlinearbete.

Studierna omfattar teman som strategi och förändring, ledarskap i internationellt sammanhang, redovisning och ekonomisk förvaltning, projektledning, hantering av internationella affärsrisker, global operationshantering, interkulturell kommunikation i en mångkulturell miljö och professionell kund- och marknadsanalys.


Struktur av studier

Studierna kan slutföras inom 1,5 år tillsammans med arbete som blandat lärande. Det finns dock ett förlängningsalternativ för de som arbetar tillsammans med sina studier. Programmets omfattning är 90 hp, bestående av professionella studier (55 hp), valfria studier (5 hp) och magisterexamen (30 hp).

De professionella studierna ger dig avancerade ämnen från det breda området internationellt företagsledning. Studierna omfattar teman som strategi och förändring, global ledarskapsutmaning, redovisning och ekonomisk förvaltning, projektledning, hantering av internationella affärsrisker, global operationshantering, interkulturell kommunikation i en mångkulturell miljö och professionell kund- och marknadsanalys.

Studierna omfattar också en 5 hp kurs av akademisk forskning och praxis. Denna kurs och ordinarie seminariearbete kommer att stödja förberedelsen av din examensarbete.

Slutligt projekt

Mastersuppsats är ett praktiskt utvecklingsarbete med en internationell förbindelse, förberedd genom att använda vetenskapliga metoder. Avhandlingen skrivs av seminarier där du har möjlighet att rapportera framstegen i ditt arbete och få feedback.

Som sökande måste du ha en genomförbar plan för ett förslag till kandidatexamen som lämnades in vid ansökan.


interna~~POS=TRUNC

Deltagare - med en mängd olika kulturella bakgrunder - ger en verkligt mångkulturell smak i graden. Tillämpning av lärd innehåll sker i elevernas egen miljö och därmed ett globalt sammanhang.


Karriärmöjligheter

Efter examen kommer du att kvalificera dig för ledande befattningar i internationell handel och handel i mångkulturella miljöer. De tidigare forskarna i programmet arbetar till exempel som specialister och konsulter samt chefer och projektkoordinatorer i företag och organisationer både i Finland och utomlands.

Graden ger en kvalifikation för en offentlig möte där en masterexamen krävs.


Postgraduate studie möjligheter

TAMK examensbevis ger dig möjlighet att söka doktorsstudier på andra universitet enligt deras antagningspolicy.


Undervisningsavgifter och stipendier

Undervisningsavgiften för programmet är 10800 euro per läsår för studenter utanför EU / EES med stipendium för avgiftsbetalande studenter.

Du kommer inte att behöva betala avgiften om du är:

  • en medborgare i EU / EES
  • motsvarar EU / EES-medborgare (dvs. en medborgare i Schweiz)
  • redan bosatt i Finland (ett fortlöpande A eller permanent P / P-uppehållstillstånd) eller har ett EU-blått kort utfärdat i Finland. Undantagande uppehållstillståndet måste vara giltigt när du ansöker om studier och åtminstone till 1 augusti dvs när studien börjar påbörja. Observera att ett uppehållstillstånd i ett annat EU / EES-land inte befriar dig från undervisningsavgiften.


stipendier

  • -1 500 € Early Bird-stipendium, om hela året betalas i en avbetalning senast 31 maj
  • Academic Award-stipendier 25% - 50% för det andra året baserat på erhållna poäng

Utbildningsstuderande kan kvalificera sig till akademiska excellens-stipendier av olika anledningar: exceptionellt uppsatsarbete, framgång i praktiska placeringar eller projektarbete. Dessa stipendier styrs och tilldelas av TAMK R

Studenter kan också sponsras av antingen familj eller organisationer / företag. TAMK förhandlar för närvarande företagssponsor för framtida studenter.

Program undervisas på:
Engelska
Tampere University Of Applied Sciences

Se 1 fler kurser från Tampere University Of Applied Sciences »

Senast uppdaterad November 5, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
18 månader
Heltid
Pris
10,800 EUR
per akademiskt år för studenter utanför EU / EES.
Deadline
Kontakt Skolan
3 pm Finnish time
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Jan 31, 2021
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
3 pm Finnish time

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
3 pm Finnish time
Slutdatum
Jan 31, 2021