företag

Introduktion

Fakulteten för ekonomi och företagsekonomi av UDC erbjudanden Master i Management och Business Administration (MBA) huvudsakligen orienterade i högsta grad praktisk utbildning inom företagsledning.

Varför studera graden

Den grundläggande överklagande av denna magisterexamen är dess pedagogik, främst orienterad analys och lösa verkliga problem som företagsledare måste möta i sitt dagliga arbete.

Där utvecklingen av en dynamisk grupp deltagande som återskapar den faktiska funktion i ett företag är det viktigaste inslaget i den pedagogik. Praxis och workshops hanterings är pedagogiska insatser av stort dynamik och intresse för en student som vill ha utbildning på hög nivå i en värld av företagsledning.

Vad du lär dig

MBA syftar till att utveckla hos eleverna en uppsättning kärnkompetenser som allmänna och särskilda färdigheter är enligt följande:

 • Ha kunskap och förståelse som ger underlag eller möjlighet till originalitet att utveckla och / eller tillämpa idéer, ofta i forskningssammanhang.
 • Eleverna kan tillämpa sina kunskaper och problemlösning kapacitet till nya eller okända miljöer inom bredare (eller tvärvetenskapliga) sammanhang relaterade till deras utbildningsområde.
 • Eleverna har möjlighet att integrera kunskap och möta komplexiteten i att göra bedömningar baserade på information som var ofullständig eller begränsad, inkluderar reflektioner om sociala och etiska ansvar i samband med tillämpningen av sina kunskaper och bedömningar
 • Eleverna kan kommunicera sina slutsatser, och den kunskap och de slutliga skäl som stöd till specialister och icke-specialister på ett klart och entydigt sätt.
 • Studenterna måste ha de inlärningsförmåga som gör det möjligt för dem att fortsätta studera på ett sätt som kommer att vara i stort sett självstyrt eller självständigt.

struktur Studie

En av de grundläggande grunden för Master of Business Administration and Management MBA är konstant samarbete med företag, företagsinstitutioner och professionella förvaltare. Utbildningen är helt riktad i praktiken och det är Proba pedagogik bygger på professionella tränare som är ansvariga för att styra de fall erbjuds studenter.

Det grundläggande målet är att MBA blir ett mellansteg mellan akademisk och näringslivet. För att göra detta, de försöker etablera möjligheter till samarbete som möjliggör både tillgång till arbetsmarknaden, såsom kursändring på denna marknad.

kurser

 • management workshops
 • Business game
 • miljöanalys
 • Business Law
 • Marketing Management
 • ekonomisk förvaltning
 • Allmän förvaltning
 • Placeringar
 • Human resource management
 • Family Business Management
 • Informationssystem. ICT management

Examensarbete

 • Examensarbete

professionella och akademiska utgångar

professionell miljö där den är belägen

Vi kommer att träna företagsledning yrkesverksamma som behöver utveckla sitt yrke som kännetecknas av komplexa och dynamiska miljöer.

I denna mening kommer en robust utbildning kombineras i de klassiska områdena management (kommersiell, produktion, organisation, ekonomi, logistik, informationssystem, etc.) med en praktisk inriktning naturligtvis gör ett attraktivt alternativ för studenter som vill du fokusera sitt yrkesliv för företaget.

professionella och akademiska utgångar

Denna magisterexamen ger tillgång till forskarutbildningen undervisat vid fakulteten för ekonomi och Business av UDC.

Dessutom kommer MBA-studenter vara kvalificerade att inneha ledande befattningar i företag och organisationer i hanteringen av de olika funktionella områden och att genomföra initiativ inom entreprenörskap.

Rekommenderad profil

Studenten för Master of Business Administration (MBA) är företrädesvis en examen i företagsekonomi, företagsekonomi eller nationalekonomi. Det är också syftar till någon akademiker som har för avsikt att utveckla sin karriär i en värld av företagsledning.

Vanliga tillträdeskrav

För att komma åt den officiella magisterstudier kommer att vara nödvändigt att hålla en spansk officiell universitet annan grad eller utfärdats av en institution för högre utbildning i EHEA som berättigar vilket land som utfärdar behörighet för antagning till magisterexamen.

De kan också få tillgång till utexaminerade från utanför European Higher Education Area utbildningssystem, utan godkännande av deras titlar, efter UDC kontrollera att de intygar en utbildningsnivå som motsvarar motsvarande officiella spanska universitetsexamen och ge i vilket land som utfärdar behörighet för tillträde till forskarutbildning. Tillgång på detta sätt innebär inte i något fall godkännande av föregående titel i besittning en berörda personen, eller dess erkännande för andra ändamål än att driva huvud läror ändamål.

Program undervisas på:
Spansk
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
1,297 EUR
Kursavgiften (60 hp) för studenter som är bosatta i Spanien eller i EU: € 1297; Kursavgiften (60 hp) för studenter utan bostad i Spanien eller i EU: 2,269 €
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum