Läs den officiella beskrivningen

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna en Graduate Level Degree i Human Resource Management
En effektiv och kunnig anställd kan driva ett företag till framgång. I Colangelo Business School (MBA) med inriktning på strategisk human resource management lär du dig att utveckla och främja mänsklig kapital som är avgörande för organisatoriska framsteg. I klasserna mognar du i din förmåga att bearbeta, integrera och tillämpa kunskaper på relevanta sätt.

Med MBA i mänskliga resurser utforskar och diskuterar du mångfald på arbetsplatsen, personalutveckling och hantering av talanger med kamrater i klassdiskussioner. Du utvecklar en strategisk syn på de mänskliga resurserna och utvärderar länken mellan beslutsfattande, ledningspraxis och verksamhetsrubrikerna. Du undersöker moderna komplexiteter som fusioner, förvärv, nedskärningar och globalisering som de relaterar till hantering av mänskliga resurser.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Utforska SHRM Aligned Coursework
Denna MBA i Human Resources Management grad är i linje med de mänskliga resurser kompetenser identifierade av Society of Human Resource Management (SHRM) och ger kompetenser att leda och hantera företag företag etiskt. I detta MBA i personalprogram, blir du en informerad kritisk tänkare genom forskning och tillämpning av kvantitativa metoder som omvandlar rådata till användbar information.

Vad du får lära

Studie MBA Human Resources Curriculum Designad för din framgång
Under hela MBA i HR-programmet granskar du följande ämnen:

  • Telekommunikation, framväxande teknik och e-handelsapplikationer
  • Affärsprinciper som omfattar ekonomi, redovisning, ekonomi, marknadsföring och ledning
  • Den globala ekonomins inverkan på organisatorisk beslutsfattande, planering och inköp av organisatoriska resurser
  • Formulering och genomförande strategier inom organisationer och hur man kan vara konkurrenskraftig på en global marknad
  • Viktiga begrepp ledarskap och strategisk ledning

Karriär Resultat

Granska dina karriärmöjligheter för mänsklig resurshantering
Som kandidatexamen i denna MBA i Human Resource Management programmet kan du välja att bedriva karriär som en ledande personalresurser specialist eller som en chef med en stark strategisk HR-anseende. Potentiella arbetsplatser omfattar företagsorganisationer, byråer, myndigheter och företagskonsulter.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum