Läs den officiella beskrivningen

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Accelerera ditt lärande med MBA i redovisning
Accelerera din väg till en karriär inom avancerad eller företags redovisning med Grand Canyon University (GCU) Master of Business Administration (MBA) med inriktning på redovisning. Lär dig principerna om bokföring och praxis som stöder ekonomisk stabilitet i affärer. I detta examensprogram, som erbjuds av Colangelo Business School, främjas kompetensen för att balansera böckerna eller konkurrera om avancerade ledningsställen.

MBA med inriktning i redovisningsprogram utforskar ett brett spektrum av affärsemner och principer, inklusive de viktigaste grundarna för finansiell rapportering, ekonomi och marknadsföring. Coursework granskar flera modeller av ledande ledarskap inklusive operationshantering. Under ledning av expertfakulteten diskuterar formulering och exekveringsmetoder inom organisationer och hållbarhet på den globala marknaden.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Studera avancerade affärs- och redovisningsmetoder
MBA i redovisning grad ökar din förståelse inom områdena ekonomisk redovisning och rapportering som påverkar företag, partnerskap, ideella organisationer, regering och internationell verksamhet. Utveckla som en kritisk tänkare genom aktiv forskning och tillämpning av kvantitativa metoder som omvandlar rådata till användbar information.

Den framgångsrika genomförandet av den enhetliga CPA-examen är ett nödvändigt steg för att uppnå en CPA-licens från ditt bostadsort eller praxis. I GCU: s unika online MBA i redovisningsprogram, är flera kurs timmar ägnas åt din förberedelse för Uniform CPA Exam. Du uppmanas starkt att sätta på provet snart efter examen för att maximera din potential för framgång.

Vad du får lära

Lär dig redovisningss strategier för att hjälpa dig att lyckas
Online MBA i redovisning utforskar ett brett utbud av ämnen och inlärningsmål:

  • Ledande redovisningskoncept och rutiner för intern rapportering, kostnadsbeteende, system, budgetering och prestationsbedömning
  • Finansiella affärer beslut, inklusive prognoser, utveckling av proformas och förvaltning av rörelsekapital och insamling av insamlingar
  • Ledarskapsmodeller och teorier utvärderas genom olika insikter och synpunkter
  • Etiska och socialt ansvariga affärsmetoder
  • Planera, genomföra och definiera strategier inom organisationer
  • Bokslut och information för internt och externt beslutsfattande

Karriär Resultat

Utforska Redovisning Karriär
GCU: s civilekonom med en inriktning på redovisning förbereder dig att konkurrera om avancerade ledningspositioner inom företags- eller offentlig redovisning. Gemensamma karriärer inkluderar ekonomichef, VD för redovisning, personalrevisor, revisor, bokföringschef, styrelseledamot och företagsledare.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum