Read the Official Description

Studenter med kommersiella eller sociala satsningsidéer som vill utveckla sin verksamhet och entreprenörsförmåga och kunskap dra nytta av att studera detta program. Programmets flexibla modulära struktur gör det möjligt för elever att studera programmet i steg samtidigt som de utvecklar och arbetar med deras entreprenörs- eller innovationsprojekt. Studenter har också tillgång till ett projektutrymme, ett mentorprogram och icke-tilldelade masterkurser och evenemang med entreprenörer och andra relevanta branschpraktiker som ger verklighet och noggrannhet för att komplettera sin klassrumsstudie.

Kursen är utformad för att ge studenterna entreprenörskap och kunskaper i en flexibel och modulär struktur som är akademiskt rigorös men också praktisk för att möjliggöra utveckling av framtida entreprenörer och innovatörer.

Kursen passar studenterna från affärs- och affärsbakgrunder som är intresserade av entreprenörskap och utvecklar egenföretagare, företagsledare och chefer som vill uppgradera sina kunskaper och kunskaper samt nuvarande entreprenörer som söker specifika kunskaper och kunskaper inom entreprenörskap.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by University of Technology Sydney »

Last updated November 20, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
1 år
Heltid
Pris
19,960 AUD
i AUD per 24cp-session
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum