Läs den officiella beskrivningen

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Accelerera ditt lärande med MBA i sportbranschen
Ta din passion för sport till nästa nivå. Master of Business Administration (MBA) med en inriktning i Sports Business, erbjuds av Colangelo College of Business, är speciellt utformad för studenter passionerad om atletik. I detta sportaffärs MBA-program stärker du dina affärsförmågor för att säkra en karriär inom den globala sportbranschen för multibillion dollar.

Kursinnehåll ger en blandning av affärs- och sportbranschens diskussion. Detta MBA idrottshantering online-program ger en rigorös affärsinriktad läroplan som syftar till att förbättra dina befintliga färdigheter inom försäljning och marknadsföring, ekonomi, intäktsgenerering, analys, redovisning och ledning.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Studera avancerade affärs- och idrottsmetoder
Den sport marknadsföring MBA-programmet täcker dagens problem och trender som påverkar den globala affärsmarknaden. Genom bevisbaserade metoder och professionella inlärningsinriktningar fokuserar programmet intensivt på din tillväxt. Eftersom omfattningen av läroplanen fortsätter att expandera, ger programmet en djupgående studie av politik, förespråkar och etiskt beslutsfattande. MBA-kurser i sportbranschen utforskar intäktsgenerering, ledarskap, verksamhet och analys.

Vad du får lära

Förbättra din karriär med vår Sport Business Curriculum
MBA i sportbranschen undersöker ett antal ämnen och lärandemål:

  • Stigningen av digitala och sociala medier och dess tillämpning på den globala affärsmiljön
  • Framväxande trender inom sportaffärsförsäljning, analys, marknadsföring och intäktsgenerering
  • Ledarskapsportkoncept och rutiner
  • Intern rapportering, kostnadsbeteende, system, budgetering och prestationsutvärdering
  • Servantledarskap, etik, entreprenörskap och innovation

Karriär Resultat

Utforska karriärer i sportbranschen
Sportbranschen är en multibillion dollarmarknad som sträcker sig över hela världen. Efter examen med en MBA för sportbranschen finns potentiella karriärmöjligheter inom ungdomar, amatörer, klubbar, interscholastiska, interkulturella och professionella nivåer av sport. Huvudsakliga arbetsgruppsområden omfattar sportaffärsartiklar och detaljhandel, sportförsäljning, marknadsföringsleverantörer, media, levande evenemang, faciliteter, entreprenörskap och idrottsförvaltning.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum