Läs den officiella beskrivningen

Magellan MBA

Från Porto till världen

Ditt liv förändras resa börjar här.

Ibland kan en resa är bara början på något större.

En stad av entreprenörer, är Porto Portugals näst största stad och en av landets ledande ekonomiska och industriella centrum.

Starkt kopplad till handel och kärlek till frihet - så mycket så att det kallas Cidade Invicta (Undefeated City), Porto är känd för charm dess historiska centrum (världsarv sedan 1996), men också genom sin dynamik - det 21st- tals Porto är en modern och pulserande stad som aldrig stannar. Dess grönområden och idrottsplatser, sin omfattande kollektivtrafik och dess livliga kultur och nattliv gör det en rolig och spännande stad, 24 timmar om dygnet.

Under de senaste åren har Porto också blivit en referens för besökare från hela världen. En riktig go-to plats, Porto var två gånger valts till ”Best European Destination” de europeiska konsumenterna Choice, och ansågs av The Guardian, 2015, som en av de 40 heta destinationer”. Och när det kommer till mode och design, Porto slår även Paris, enligt Bloomberg, som nyligen förklarade staden som Europas Hot New Shopping Capital.

Magellan Experience

Magellan MBA är en skräddarsydd resa sedan dag ett, perfekt tempo för att ge dig den bästa mängden av hårda och mjuka färdigheter, upplysning och erfarenheter som gör att du kan utöka gränserna för din karriär, över hela världen.

En ettårig, intensiv internationell MBA-program gemensamt ackrediterade av AMBA - Association of MBA och EFMD - Europeiska fonden for Management Development (EPA) i en av de bästa europeiska handelshögskolor - Porto Business School.

Ett program som är resultatet av mer än 25 års erfarenhet, som drar nytta av kraften i små klasser, så att personlig uppmärksamhet vägledning och utbildning, draghjälp av det faktum att många lärare har doktorsexamen från toppuniversitet i Europa och USA eller befattningshavare.

Sedan 2016 är Magellan MBA kör med 2 klasser per år, i Portugal (Porto Business School) och i Tyskland (GISMA Business School). Elever från båda versionerna har tillgång till utbytesmöjligheter.

Hur programmet är organiserat

Magellan MBAMagellan MBA

Utanför klassrummet

Som en all-star besättningen på ett stort fartyg, kommer du att känna en del av en sann lag under och efter denna ettåriga resa. Och det är den typ av känsla som lämnar ett märke.

För att slutföra Magellan MBA erfarenhet, främjar skolan fritidsaktiviteter, med en avslappnad inställning till företag och akademi, men också till staden.

studenter Profil

Magellan MBA

Vara vid rodret för din karriär.

När du har tillgång till ett komplett nätverk av kontakter och globala affärsmöjligheter, blir det mycket enklare och klart vad du faktiskt kan göra med all din talang och skicklighet.

Under hela programmet vår karriär Services ger dig en personlig utvecklingsplan och en uppsättning verktyg och möjligheter att hjälpa dig att utveckla dina kunskaper och vara beredd på marknaden.

Samarbetet med GISMA Business School kan du dra nytta av tillgång till tyska företag för projekt och praktikplatser, samt tillgång till bredare nätverk över hela världen.

Oavsett om ditt mål är att accelerera din karriär eller utföra en karriär skift tar rekryteringstjänster vägen.

Magellan MBA

Varför Porto Business School?

På Porto Business School, är vårt motto att förändra liv. Yours kan vara nästa.

Med en konsekvent närvaro i Financial Times ranking sedan 2011, är Porto Business School ett av de bästa europeiska handelshögskolor (# 62, 2015) och en av de 30 handelshögskolor när det gäller anpassade och Open Executive Education.

En prisbelönt skola under de senaste åren Porto Business School har uppnått flera internationella utmärkelser:

 • Entreprenörskap Award AMBA s (2012, 2014)
 • AMBA MBA Student av året (2014)
 • John Molson MBA Case Competition (2015 2011)
 • Idea2Product Konkurrens / Univ. Texas - Austin (2010)

Porto Business School är ett resultat av ett aktivt partnerskap mellan universitetet i Porto och 36 företag, nationellt och internationellt - som gör det möjligt för skolan att balansera mellan kvaliteten och stringensen i akademin och den verkliga företagsvärlden, som arbetar som en sann lab att utforska hur man bäst tillämpar top notch koncepten till den verkliga näringslivet.

The University of Porto

Grundades 1911, är University of Porto (U.Porto) en av de 200 europeiska universitet i enlighet med de mest relevanta internationella rankingsystem.

Den U.Porto har den rikaste akademiska världen i Portugal och sammanför landets högst rankade studenter, en högt kvalificerad vetenskaplig och pedagogisk personal och ett växande antal internationella studenter, lärare och forskare.

En av de mest internationella av Portugals universitet har U.Porto ett fullt utrustat campus inbäddad i staden som garanterar en optimal akademiska, vetenskapliga och även sociala och kulturella erfarenheter.

Hoppa ombord.

Om du har:

 • En examen (eller motsvarande) från en ackrediterad högskola;
 • Minst tre års erfarenhet inom alla områden
 • Ambitionen att accelerera din karriär inom management genom att lära att utmärka sig i laget, ledarskap med en bredare och strategisk syn på verksamheten,
 • Ett globalt perspektiv i förvaltningen beträffande innovation och kreativitet som framgångsfaktorer för företag i en internationell miljö.

Du har rätt passform för det här programmet.

Ansökningstider

 • 1: a fas: 31 januari • Early Bird Fee
 • Fas 2: 30 april • Early Bird Fee
 • 3:e fas: 31 augusti
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum