Läs den officiella beskrivningen

Maastricht-Suffolk Executive MBA är trippel internationellt ackrediterad (AMBA, IACBE och ACBSP) Managementutbildning erbjuds i samarbete med Suffolk Business School och Maastricht School of Management. Detta partnerskap av en av de äldsta handelshögskolor i Nederländerna och en av de yngsta institutioner i Storbritannien har resulterat i utvecklingen av en unik MBA som kombinerar solid verksamhet tradition och internationell ackreditering med entreprenörs energi och möjlighet. Programmet levereras helt på engelska.

I slutet av 24-månadersprogram kommer du att tjäna den prestigefyllda titeln MBA - en internationellt ackrediterad examen, utfärdas av Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA är en krävande men spännande deltid program som kommer att förse dig med ledning och ledarskap som kommer att öka din karriär i den globala kunskapsekonomin. Det sätter en premie om kreativt ledarskap och innovation, och ger dig möjlighet att fördjupa dig i tre dynamiska regioner där teknisk innovation, kreativa industrier, kulturarv och logistik och försörjningskedjor ställer in takten för den globala affärstrender.

70 hp Programmet kan slutföras under en tvåårsperiod genom åtta modulära föreläsare sessioner och slutförandet av en avhandling.

Varför ska du välja Maastricht-Suffolk Executive MBA?

 • Tillgänglig för chefer och de som på allvar framsteg sin karriär i Senior och koncernledning.
 • Magar internationell ackreditering ( AMBA , IAECB och ACBSP)
 • En verkligt multinationellt program i Storbritannien, EU och USA
 • Flexibel deltid modulär design med bara fyra undervisnings veckor per år
 • En mångsidig och global gemenskap att nätverka med
 • Praktiskt inriktad program
 • Fria Executive MBA Mini Masterclass sessioner för dem som vill ta reda på mer om programmet. Om du är intresserad av att delta vänligen maila Laura Messer

Multipel internationellt ackrediterade och erkända


Executive MBA-program är internationellt ackrediterad AMBA, IAECB och ACBSP. Bara några få utvalda handelshögskolor njuta dessa. Till exempel, bara 2% av handelshögskolor har den eftertraktade AMBA ackreditering. MSM: s MBA är rankad # 2 i Nederländerna och # 11 i Europa, enligt Eduniversal s 2015 Bästa Masters ranking och bygger på MSM: s mer än 60 års erfarenhet inom management och företagsutbildning. MSM var en finalist för Association of MBA Innovation Award 2014.

En verkligt multinationellt program i tre dynamiska regioner
Klasser tar i allmänhet rum vid moderna universitetet i Suffolk campus ligger längs Ipswich Waterfront i England, och erbjuds av internationella fakulteten MSM och University of Suffolk. Du deltar också i kurser i den historiska staden Maastricht i Nederländerna och vid Suffolk University campus i hjärtat av Boston, USA. Med dessa tre platser som samlar några av de mest spännande utvecklingen inom den kreativa sektorn och inom sektorer som energi, sjukvård, kommunikation, Biotech och försäkring, kommer du att utmanas att utveckla din ledning och ledarskap för att blomstra på den konkurrensutsatta och anslutna globala samhället.

Flexibel deltid modulär design
Utformningen av deltid Executive MBA-program gör att du kan balansera trycket från arbetet med studien. Vara klar i 24 månader, omfattar lämpligen fyllda föreläsningar och lektioner som genomförs genom ett antal utspridda moduler, minimera den tid som du behöver för att tillbringa borta från arbetet i programmet. Varje modul består av åtta heltids dagar (inklusive helger) som består av föreläsningar och kursrelaterade studiebesök.

En mångsidig och global gemenskap att nätverka med
MSM är en av de mest internationella handelshögskolor i Nederländerna med ett stort nätverk av studenter, alumner och partners över hela världen. Dess hanteringsprogram och aktiviteter lockar deltagare från många länder, yrkesbakgrund och intresseområden, som erbjuder dig möjlighet att avsevärt utöka din internationella nätverk. Under hela sin rika historia av global förvaltning utbildning, MSM bygga ett nätverk av tusentals alumner runt om i världen som arbetar i höga positioner nivå inom näringslivet, den akademiska världen och regeringen, som erbjuder tillgång till marknader med hög tillväxtpotential.

En praktiskt inriktad program
MBA tar en praktiskt inriktad strategi med fokus på att sätta den förvärvade teoretiska kunskaper i din dagliga praktiken. Under programmet detta underlättas genom kursrelaterade studiebesök och gästföreläsningar av experter. Varje åtta dagars modul består av föreläsningar, fallstudier, och inkluderar studiebesök och gästföreläsare med direkt koppling till kursen ämnet. Olika företag i Suffolk, kommer Maas-Rhen EU-regionen och Boston komplettera akademiska innehållet i kursen med praktiska fallstudier.

delkurser

Nästa intaget för denna kurs är januari 2017.

Maastricht Suffolk Executive MBA-programmet är utformat för upptagen yrkesverksamma. Över 24 månader finns det åtta veckors undervisning (fyra per år) i en vecka block på antingen Ipswich eller Maastricht campus med ett alternativ för en vecka i Boston (USA).

70 hp Programmet kan slutföras under en tvåårsperiod genom åtta modulära föreläsare sessioner och slutförandet av en avhandling.

FAS KURSER ECTS
förståelse Finans
 • finans
 • Redovisning för chefer
3
3
Att utveckla en affärsplan
 • företagande
 • Projektledning
3
3
Affärsforskningsverktyg
 • Research Methods
 • Verktyg för beslutsfattande
3
3
skapa Värde
 • Marknadsföring i ett globalt sammanhang
 • Global distributionsledning
3
3
strategisk Orientering
 • Ekonomi för chefer
 • Global Corporate Strategy
3
3
föränderlig värld
 • Change Management
 • Ledarskap & Organisation Beteende
3
3
Globalt Ansvar
 • Hantera kulturell mångfald
 • Corporate Responsibility och etik
3
3
SPECIALISERING International Business Strategy i Boston, USA
Healthcare Management i Maastricht
Alla MSM specialisering erbjuds (kontakta
l.messer@uos.ac.uk för mer info)
Forskningsprojekt / Thesis
 • inklusive presentation
16
InriktningarUnder kurserna i Maastricht-Suffolk Executive MBA deltagarna introduceras till grunden och kärnan i förvaltningen vetenskap. Även om det appliceras på de viktigaste affärsområdena i Storbritannien och EU-regionen, genom fallstudier, läsningar, diskussioner, gästföreläsningar och dissektion av ömsesidiga erfarenheter, är innehållet allmän nog att vara tillämplig och överföras även till andra branscher.

I specialisering fas av programdeltagarna är noggrant nedsänkt i att förstå de viktigaste inslagen i viktiga aspekter av moderna företag. Möjliga specialisering alternativ:

 • Internationell verksamhet och hållbar utveckling
<li>  Entrepren&ouml;rskap och innovation</li>
<li>  sjukv&aring;rdsorganisationen</li>
<li>  Logistik och supply chain management</li>
<li>  Energihush&aring;llning</li>
<li>  Internationell aff&auml;rsstrategi</li>
<li>  Internationell HR</li>

Karriärmöjligheter

Maastricht Suffolk Executive MBA är utformad för chefer och för dem som vill allvarligt framsteg sin karriär i Senior och koncernledning. I allmänhet är en Executive MBA erkänd som att föra deltagarna större lön, karriär och entreprenörskap (Financial Times Executive MBA ranking visar studenter att öka sina inkomster till exempel mellan 30% till 80%). Sysslar det gör det möjligt för dig att känna igen och dra nytta av möjligheterna i den egna organisationen och över din valda bransch. Underhålla länkar som du upplevt som en del av Executive MBA lärande kommer att ge dig en förbättrad affärsnätverk när du har avslutat programmet och med Maastricht Suffolk Executive MBA detta kommer att sträcka sig till europeiska och internationella nätverk samt brittiska sådana.

Avgifter och finansiering

Denna kostnad för detta program är 28.500 euro. Det finns en möjlighet att betala med delbetalningar enligt följande; 30% betalas på inskrivning, 50% betalas sex månader efter kursstart datum, 20% betalas 16 månader efter kursstart. Vi är också närvarande avgränsning potentiella stipendier och om du har några frågor om dessa kontakta Laura Messer.

University of Suffolk akademiker är berättigade till en rabatt på den här kursen. Studenter som tog examen före 2007 får 10% rabatt på forskarutbildning, de som tog examen efter 2007 får 20% rabatt och de som är en kandidat och registrera dig till en kurs före den 1 juli får en extra 5% rabatt

Ingångskrav

 • Minsta kandidatexamen från ett erkänt universitet.
 • Komplett fyra online utjämning kurser (kontaktAntagningsEnheten för mer information), eller en GMAT av 600or högre eller en GRE av 600 eller högre.
 • Tre eller fler års relevant arbetslivserfarenhet, som erhållits efter kandidatexamen.
 • Ett annat modersmål, kandidater och kandidater som tidigare utbildning har varit i en diff tekniker när språk än engelska måste lämna bevis på kunskaper i engelska. Minsta TOEFL: 88 internetbaserad test eller 570 pappersbaserade testet eller IELTS resultat på 6,5 akademisk test.
 • Tier 4 internationella studenter kan inte registrera sig på kursen men vi välkomnar intresse från internationella studenter som inte vill ansöka om Tier 4.
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
24 månader
Deltid
Pris
28,500 EUR
Det finns en möjlighet att betala med delbetalningar
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum